Menu

Latest posts

Ontdek de voordelen van een tuinposter

 

Binnenshuis decoreren we onze muren maar al te graag met schilderijen en mooie foto’s. Waarom zou je niet hetzelfde doen in de tuin? Een foto op tuinposter is weerbestendig en dus de ideale manier om je buitenruimte een sfeervolle uitstraling te geven. In tegenstelling tot bloemen en planten kan je er bovendien het hele jaar door van genieten. De mooie looks zijn echter niet de enige reden waarom onze tuinposters zo massaal de deur uit vliegen. Naast een decoratieve meerwaarde hebben ze namelijk ook praktisch nut. Vaak worden tuinposters gebruikt om een blinde muur op te vrolijken of kleine beschadigingen te camoufleren. Een stijlvolle en goedkope oplossing, want er komen geen breekwerken aan te pas. Daar je ze volledig op maat kan laten printen, kan je de grootte van je foto op tuinposter precies afstemmen op het oppervlakte dat je wenst te bedekken. Handig toch?

Foto op tuinposter Bloemen Rode papavers bloeien op wild veld. Mooie veld rode papavers met selectieve focus. Rode papavers in zacht licht. Papaver. Open plek van rode papavers

Een foto op tuinposter voor extra privacy

Naast hun camouflerende eigenschappen zijn tuinposters ook een handige manier om de inkijk te beperken. Pas verhuisd en nog geen afscheiding voorzien tussen jouw tuin en die van de buren? Met een mooie foto op tuinposter krijg je toch de nodige privacy. Woon je in een appartement en bevindt je balkon zich aan de straatzijde? Ook dan kan een foto op tuinposter een welgekomen oplossing bieden om nieuwsgierige blikken van toevallige voorbijgangers te blokkeren. Van een gezellig stadstuintje tot een uitgestrekt rooftop terras, bij ons vind je voor eender welke buitenruimte een geschikte foto op tuinposter. Het stevige tuindoek kan namelijk op maat besteld worden met een maximale afmeting van maar liefst 200 x 1000 cm. Wat je ook in gedachten hebt, wij doen er alles aan om jouw idee te helpen realiseren.

Foto op tuinposter Magie in de ochtend

Een foto op tuinposter creëert diepte

Is je tuin, balkon of terras eerder aan de kleine kant? Perfect! Een foto op tuinposter is namelijk de ideale manier om je buitenruimte optisch te vergroten. Je fotokeuze is daarbij erg belangrijk. Zo zal een foto op tuinposter van een landschap de indruk geven dat je metersver kan kijken. Ook foto’s met verticale elementen zoals een brug, pier, bospad of waterval hebben een verlengd effect waardoor ze extra diepte creëren. Gedaan dus met opkijken tegen die lelijke muur; vanaf nu kies jij je uitzicht zelf! Een charmant Italiaans steegje of toch liever een tropisch strand? In onze collectie tuinposters vind je de meest prachtige beelden van over de hele wereld. Wie het nog persoonlijker wil maken, kan er ook voor kiezen om zijn eigen foto te laten printen als tuinposter. Welke tuinposter je uiteindelijk ook uitkiest, je zal je afvragen waarom je hem niet eerder hebt gekocht.

Foto op tuinposter Oude straat in Trastevere, Rome, Italië

FOTO OP TUINPOSTER BESTSELLERS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze tuinposter inspiraties

 
Posted in: Tuin & terras

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia