Menu

Latest posts

Creatief met wanddecoratie: behangcirkels

 

Behang cirkels zijn de nieuwste hype in hedendaagse interieurs. Ideaal om een ruimte zonder al te veel moeite een compleet nieuwe look te geven. Geen geknoei met behanglijm; onze behangcirkels zijn voorzien van een zelfklevende laag waardoor je ze eenvoudig tegen de muur kan plakken. Het enige wat je ter voorbereiding moet doen, is de wand goed schoonmaken om een optimale hechting te garanderen. Zo simpel is het! Het hoeft dus allesbehalve te verwonderen dat je behangcirkels tegenwoordig overal ziet verschijnen. Van kinderkamers tot kantoorruimtes, je kan er in eender welke ruimte mee aan de slag. Het leuke aan zelfklevende behangcirkels is dat ze zich lenen voor tal van creatieve ideeën. Ideaal voor wie op zoek is naar wanddecoratie met net dat tikkeltje meer. De ronde uitsnijding is perfect om volop mee te experimenteren. Met een maximale diameter van 150 cm vind je voor elk plekje in huis een geschikte behangcirkel. Of combineer meerdere behangcirkels van uiteenlopende groottes voor een op en top gepersonaliseerde accentwand.

Behang Kinderachtig Scandinavisch naadloos patroon met weg

BEHANGCIRKELS VOOR ELKE INTERIEURSTIJL

Onze collectie ronde muurstickers omvat de meest uiteenlopende designs. Zo vind je altijd wel iets dat bij jouw favoriete interieurstijl past. Florale behangcirkels staan nog steeds met stip bovenaan onze bestseller lijst. Romantische kersenbloesemtakken, botanische illustraties, tropische palmbladeren of bombastische rozenprints; de keuze aan zelfklevende behangcirkels is werkelijk gigantisch. Ook het dierenrijk blijft een populaire inspiratiebron. Een trotse pauw of woeste tijger? Er is zoveel om uit te kiezen! Voor wie meer houdt van abstracte kunst zijn er eveneens tal van mogelijkheden. Onze geometrische prints zijn een goed startpunt om je zoektocht te beginnen. Moet het snel gaan? Door te filteren op kleur vind je nog sneller wat je zoekt. Of contacteer onze interieur experten voor professioneel advies om je privéwoning of kantoorruimte te decoreren. Mocht het ruime aanbod aan zelfklevende behangcirkels je toch niet kunnen bekoren, dan kan je er ook steeds voor kiezen om een eigen foto te uploaden.

Muurstickers Big Ben en Houses of Parliament, Londen

ZELFKLEVEND FOTOBEHANG


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze sticker inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia