Menu

Latest posts

Decoratie tip: storm op zee schilderij

 

Laat je muren tot leven komen met een storm op zee schilderij. Woeste golven vullen de ruimte met beweging en dynamiek. Een waar spektakel dat je vol ontzag doet staan kijken naar de allesoverheersende kracht van de natuur. Bruut en schoon tegelijk. Print je storm op zee foto op plexiglas, canvas of aluminium om de rijke details goed naar voren te laten komen. De dreiging van de donkere oceaan levert spectaculaire beelden op die je ruimte een gevoel van diepgang geven. Als je je storm op zee schilderij nog meer in de kijker wil zetten, kan je ervoor kiezen de fotoprint op te splitsen in verschillende delen. Zowel onze canvas, plexiglas als aluminium schilderijen zijn namelijk ook beschikbaar als meerluik. Een leuk extraatje als je je interieur wil opsmukken met een uniek kunstwerk. Of waarom niet je kantoorruimte? Storm op zee foto prints zijn namelijk een prachtige manier om een ietwat kille bureauruimte een instant professionele uitstraling te geven. Plus het is ook een ideale conversatiestarter.

Foto op Plexiglas De vliegende Hollander rijdt door de stormachtige nacht

STORM OP ZEE FOTOBEHANG

Een schilderij is niet de enige manier om het storm op zee thema in je interieur te introduceren. Maak van je muur een meesterwerk met op maat gemaakt fotobehang. Spreid de foto over de gehele lengte en breedte van je muur voor het meest indrukwekkende resultaat. Op levensgroot formaat maken de woeste golven met hun schuimende koppen des te meer impact. De ideale fotodecoratie voor zij die niet vies zijn van een vleugje dramatiek in hun interieur. Ons fotobehang kan je in eender welke ruimte gebruiken. Tijdens het bestelproces krijg je de optie om al dan niet een afwasbare beschermlaag toe te voegen. Dit is vooral aangeraden wanneer je je storm op zee fotobehang in vochtige ruimtes als de keuken of badkamer wil ophangen, of wanneer je rekening moet houden met rondrennende kinderen in huis. Ook voor plaatsen waar er veel passage is, zoals bijvoorbeeld langs de trap, is de afwasbare variant aangeraden om krassen en vuile vegen te vermijden. Even een vochtig doekje erover halen en je storm op zee fotobehang muur blinkt als nieuw.

Fotobehang Onweer in de open zee met een kleine vissersboot op de voorgrond en met bliksemflitsen in de verte

SCHIPBREUK FOTO OP PLEXIGLAS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze plexiglas inspiraties

 
Posted in: Woonkamer, Nieuws

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia