Menu

Latest posts

Verduisterend fotorolgordijn: welke kant buiten?

 

Eén van de meestgestelde vragen omtrent het monteren van verduisterende fotorolgordijnen is welke kant je nu precies naar buiten moet hangen. Standaard wordt een fotorolgordijn zo gemonteerd dat de stof afrolt aan de achterzijde, i.e. de raamkant. Het rolsysteem zal met andere woorden zichtbaar zijn vanuit je interieur. Een donkergrijze coating aan de achterzijde van je verduisterende fotorolgordijn zorgt ervoor dat het daglicht volledig geblokkeerd wordt. Hierdoor zal de gekozen foto slechts langs één zijde zichtbaar zijn. In onze online bewerkingstool kan je aangeven of de fotoprint op de binnen- dan wel buitenkant gedrukt moet worden. Kies voor een print aan de binnenzijde van het rolgordijn als je de fotoprint vanuit je interieur wil bewonderen. Je verduisterend fotorolgordijn zal dan als het ware fungeren als een groot schilderij. Eentje dat je desgewenst kan verbergen of tevoorschijn toveren. Een originele manier om extra sfeer te creëren. En het is eens wat anders dan de effen rolgordijnen die je in de meeste interieurs terugvindt.

Fotorolgordijn Mistig landschap met sparrenbos in hipster vintage retro stijl

VERDUISTERENDE ROLGORDIJNEN MET PRINT AAN DE BUITENKANT

Fotorolgordijnen op maat zijn een originele manier om het binnenshuis gezellig te maken, maar je kan ze evengoed gebruiken om je handelszaak extra in de kijker te zetten. Kies in dat laatste geval voor verduisterende fotorolgordijnen die langs de buitenzijde bedrukt zijn zodat de fotoprint zichtbaar is voor potentiële klanten. Versgebakken pistolets voor een warme bakker, afgetrainde sportlichamen voor een fitnesszaak of een french manicure voor een beautysalon; een mooie fotoprint toont meteen wat je in de aanbieding hebt en kan toevallige passanten verleiden om even binnen te springen. Liever een verduisterend fotorolgordijn met het logo van je zaak? Ook dat is mogelijk! Upload het logo op onze website of stuur je wensen door via ons contactformulier zodat onze medewerkers samen met jou kunnen bekijken hoe we jouw handelszaak verder kunnen doen groeien met een gepersonaliseerd fotorolgordijn.

Fotorolgordijn Amsterdamse gracht Singel met typisch Nederlandse huizen en woonboten tijdens het ochtendblauwe uur

FOTOROLGORDIJNEN PER BESTEMMING


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotorolgordijn inspiraties

 
Posted in: Raamdecoratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia