Menu

Latest posts

Woonidee: 7 x boeddha foto prints

 

Foto op Plexiglas Boeddha

Een Boeddha foto op plexiglas brengt rust en sereniteit in je interieur. Perfect voor ruimtes waarin ontspannen centraal staat. Mooi als blikvanger aan het hoofdeinde van je bed. Wist je trouwens dat het materiaal waterbestendig is? Niets houdt je dus tegen om ook in de badkamer je eigen oase van welzijn te creëren met een Boeddha foto op plexiglas.

Foto op Plexiglas Boeddha

Foto op Plexiglas Boeddha

Badkamer foto achterwand Boeddha

Deze foto achterwand met Boeddha is een prachtige aanwinst voor jouw badkamer. Naast de decoratieve meerwaarde is het ook een dagelijks geheugensteuntje om steeds te luisteren naar je eigen gevoel. Hang je foto achterwand met Boeddha langs je bad, wastafel of douche voor een sfeervolle badkamer waarin jij je volledig op je gemak voelt.

Badkamer foto achterwand Boeddha

Badkamer foto achterwand Boeddha

Foto op Aluminium Boeddha

Een Boeddha foto op aluminium is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook een diepere betekenis. Boeddha staat namelijk symbool voor geluk, voorspoed en wijsheid. En daar hebben we nooit genoeg van! Een Boeddha foto op aluminium is dan ook de ideale decoratie keuze voor wie een vleugje spiritualiteit in zijn interieur wil introduceren.

Foto op Aluminium Boeddha

Foto op Aluminium Boeddha

Fotobehang Boeddha

Dompel je interieur onder in de mystiek van het verre Oosten met Boeddha fotobehang. De ingetogen kleuren creëren ruimte voor rust en ontspanning Een absolute blikvanger die niettemin inspireert tot stilte en herbronnen. Hang je op maat gemaakt Boeddha fotobehang in een mum van tijd aan de muur met de bijgeleverde behanginstructies.

Fotobehang Boeddha

Fotobehang Boeddha

Foto op tuinposter Boeddha

Tover je tuin om tot een oase van rust met een Boeddha tuinposter. De plek bij uitstek om je even terug te trekken en je batterijen op te laden na een drukke werkdag. Lekker nietsdoen en genieten van de stilte. Je Boeddha tuinposter wordt geprint op een stevig en flexibel tuindoek dat perfect afgestemd is op de afmetingen van jouw terras, balkon of buitenruimte.

Foto op tuinposter Boeddha

Foto op tuinposter Boeddha

Fotorolgordijn Boeddha

Nood aan een momentje voor jezelf? Rol je Boeddha fotorolgordijn naar beneden en sluit je even helemaal af van de buitenwereld. Trek je terug in je veilige cocon door een lang, warm bad te nemen of installeer je met een goed boek op de bank. Met een Boeddha fotorolgordijn creëer je een serene atmosfeer waarin je als vanzelf tot rust komt.

Fotorolgordijn Boeddha

Fotorolgordijn Boeddha

Foto op Canvas Boeddha

Van de yogastudio tot het schoonheidssalon; met een Boeddha foto op canvas creëer je een harmonieuze zensfeerwaarin je klanten zich ogenblikkelijk op hun gemak voelen. Bepaal de afmetingen van je Boeddha foto op canvas tot op 10 cm nauwkeurig en laat printen in de gewenste dikte van 2 of 4 cm. Ook beschikbaar als twee-, drie- of vierluik.

Foto op Canvas Boeddha

Foto op Canvas Boeddha

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia