Menu

Latest posts

Decoratietips voor een knus kerstinterieur

 

December staat weer voor de deur! Dat betekent dat de kerstdagen eraan komen en het tijd is om het binnen gezellig te maken. Op zoek naar originele ideeën om die decembersfeer in huis te halen en je interieur wat knusser te maken? Lees dan zeker onze tips hieronder.

PRINTDECORATIE OM VOLOP VAN DE FEESTDAGEN TE GENIETEN

Natuurlijk kennen we allemaal de traditionele kerstdecoratie: kerstbomen, kerstballen, kerstkransen, slingers, lampjes en kaarsen. Maar al eens gedacht aan wanddecoraties en textielaccessoires als kerstversiering? Ingelijste posters, tafelkleden, sierkussens… ze kunnen allemaal dienen om je woning warm en sfeervol mee aan te kleden en in de kerstsfeer te komen.

EXOTISCHE ACCENTEN

Sierkussens bedrukt met een sfeervolle print zijn een leuke toevoeging op de kerstversiering. Ze zorgen niet alleen voor een gezellig kerstgevoel, maar ook voor extra comfort. Mag het allemaal wel wat origineler? Dan kan je gaan voor kussens met art deco patronen en exotische prints. Wees daarbij zeker niet zuinig met het mixen en matchen van verschillende kleuren zoals zwart-wit, fluweelgroen, mosterdgeel en nachtblauw. Niet de meest traditionele kerstkleuren, wel een chique combinatie als het een beetje meer mag zijn.

Sierkussen Vintage Art Deco naadloze patroon

EEN SEREEN KERSTDINER

De aankleding van de kersttafel kan een echte sfeerbepaler zijn. Een elegante, eenvoudige tip om je tafel stijlvol mee aan te kleden is een tafelkleed met een leuke kerstprint. Hou je van zachte en serene kleuren? Dan is een tafelkleed met een rustig natuurpatroon de juiste keuze. Combineer het met tafeldecoratie in natuurlijke materialen, in saliegroene tinten en met rode accenten om het feestelijke geheel helemaal af te maken.

Tafelkleed Plant naadloos patroon met takken

KNUSSE ACCESOIRES

De kerstdagen is voor velen ook een vakantieperiode. En dat gaat vaak gepaard met gezellige, lange avonden op de bank en ’s morgens lekker uitslapen. Zelfs de slaapruimte kan tijdens de kerstdagen dus wat extra wat knusheid gebruiken. Leg een extra een pluche deken over je lakens en sier de ramen met een paar weelderige gordijnen. Wat betreft de print hoeft het ook hier opnieuw niet allemaal zo traditioneel te zijn. Ga bijvoorbeeld voor een boheemse patronen met rode accenten en gordijnen in warme tinten. Zo kan je zelfst na de kerstdagen nog lang van je knusse accesoires blijven genieten.

Gordijnen Set van dierlijke zwart-wit naadloze patronen

CREATIEVE KERSTDECORATIE

Orginaliteit in je kerstdecoratie is dus troef. Toch zijn we ook dol op een traditioneel kerstfeest met een lekker kerstdiner en veel cadeautjes onder de kerstboom. Mooi ingepakte cadeaus zijn natuurlijk nóg leuker om te geven. Werk ze af met leuke stickers met traditionele kerstpatronen zoals suikerstokken, speculaaskoekjes, sneeuwmannen, kerstbomen. Hier geldt: hoe traditioneler, hoe beter. Nostalgische herinneringen gegarandeerd! Benieuwd naar nog meer winterse interieurinspiratie?

Contourgesneden stickers Kerstdecoratieve banner met kerstman, notenkraker, locomotief, meisjes, peperkoek en geschenkdozen in vintage stijl

Check zeker onze nieuwe Kerstmis inspiratiepagina.


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia