Menu

Latest posts

7 originele foto ideeën met wereldkaarten

 

Foto op Plexiglas Wereldkaart

1. Ben jij ook altijd je volgende reis aan het plannen? Met een wereldkaart foto op plexiglas aan de muur heb jij aan inspiratie alvast geen gebrek. Het glansrijke materiaal geeft je schilderij een luxueuze uitstraling die nog eens extra in de verf gezet wordt door de strakke afwerking. Hang je wereldkaart foto op plexiglas aan de muur met een onzichtbaar aluminium frame voor het mooiste resultaat.

Foto op Plexiglas Wereldkaart

Foto op Plexiglas Wereldkaart

Foto op geborsteld aluminium Wereldkaart

2. Met een wereldkaart foto op aluminium reis je vanuit je woonkamer de hele wereld rond. Vintage of modern? Wij hebben voor elk wat wils. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal springt jouw wereldkaart foto op aluminium meteen in het oog. Een originele eyecatcher voor jouw woonkamer, bureauruimte of inkomhal.

Foto op geborsteld aluminium Wereldkaart

Foto op geborsteld aluminium Wereldkaart

Plexiglas foto achterwand Wereldkaart

3. Een plexiglas foto achterwand met wereldkaart is het perfecte decoratiestuk voor globetrotters. Met vrij te kiezen uitsparingen voor kranen en stopcontacten zodat je spatscherm precies in je keuken past. Wegdromen naar verre oorden terwijl je in de kookpotten staat te roeren, dat kan enkel met een wereldkaart als plexiglas foto achterwand.

Plexiglas foto achterwand Wereldkaart

Plexiglas foto achterwand Wereldkaart

Fotobehang Wereldkaart

4. Breng sfeer in je interieur met wereldkaart fotobehang. Beschikbaar in diverse stijlen zodat je voor elke ruimte gegarandeerd de perfecte match vind. Het stevige vliesmateriaal is eenvoudig te installeren door zowel professionals als doe-het-zelvers. Breng je wereldkaart fotobehang aan over de volledige breedte van de muur voor een adembenemend effect.

Fotobehang Wereldkaart

Fotobehang Wereldkaart

Ingelijste posters Wereldkaart

5. Een klassieker maar daarom niet minder origineel. Een ingelijste poster van een wereldkaart geeft je interieur extra charme. Perfect om dat lege plekje aan de muur op te fleuren. Wij leveren jouw ingelijste poster met wereldkaart met een witte passe-partout in een zwart houten kader zodat je hem meteen aan de muur kan hangen. Kies uit maar liefst 20 verschillende formaten degene die het best past bij jouw interieur.

Ingelijste posters Wereldkaart

Ingelijste posters Wereldkaart

Foto op Canvas Wereldkaart

6. Als je houdt van tijdloze schilderijen met een klassieke uitstraling dan is een wereldkaart foto op canvas vast iets voorjou. Het canvasdoek met zijdeglans afwerking creëert een gezellige, huiselijke sfeer. Wist je trouwens dat je je wereldkaart foto op canvas kan personaliseren? Van de fotokeuze tot het formaat, pas jouw canvas schilderij aan zodat het volledig naar wens is.

Foto op Canvas Wereldkaart

Foto op Canvas Wereldkaart

Poster Wereldkaart

7. Laat jouw zin voor avontuur doorschemeren in je interieur met een wereldkaart poster aan de muur. Geprint op premium papier met een zijdeglans finish voor een luxueus resultaat. Met een maximale afmeting van maar liefst 150 x 500 cm zal jouw wereldkaart poster ongetwijfeld opvallen. Kies nu jouw favoriete ontwerp tussen de verschillende stijlen.  

Poster Wereldkaart

Poster Wereldkaart

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia