Behangideeën met dierenprints

Dieren maken een comeback in het interieur, een trend die we maar al te graag omarmen. Een koeienvacht als vloerkleed, sierkussens met een dierenprint, een decoratief beeldje van een aap of een papegaai… ze geven je interieur meteen een stijlvolle en speelse uitstraling. Maar wist je dat je dierenprints ook gemakkelijk kan laten terugkomen in je behang? In deze blog laten we je zien dat behang met dierenprints niet alleen origineel, maar ook nog eens helemaal trendy is!

Behang Naadloze patroon met dieren

Behang met subtiele dierenprints

Vaak wordt gedacht dat dierenprints bombastisch zijn. Dat is zeker niet altijd het geval! Dat behang met dierenprints ook subtiel en verfijnd kan zijn, bewijst dit bosdieren en oceaandieren behang met lichte, handgetekende illustraties op een zachte beige achtergrond. Je kan dit patroon herhalen op alle muren in de kamer - dat kan best in een ruimte met veel lichtinval - of je kan één muur uitkiezen om er een opvallende accentmuur van te maken. Verf in dat geval de andere muren in een bijpassende kleur en combineer met meubels en decoratie items in dezelfde tinten. Zo zorg je dat je behang met dierenprint niet te opvallend oogt en een mooi geheel vormt met de rest van de kamer.

Behang Vector zwart-wit naadloos patroon met oceaangolven en walvissen in schetsstijl

Prints met dieren en planten

Dierenprints op samen met plantenprints– ook een trend die we behang gaan vaak steeds vaker zien terugkomen. Een roos sphynx katje tussen de planten, een kleurrijke pauw op een tak vol bloemen, een hertje dat zich tussen de bomen verstopt… laat je inspireren door de verschillende botanische dierenprints en kies je favoriet. Mag het wat wilder? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment exotisch dierenbehang met bomen, palmbladeren en exotische wilde dieren.

Behang Haarloze Sphynx kat naadloos patroon huisdier in planten, stoffen donker

Aan de slag

Om je op weg te helpen hebben we al ons behang met dierenprints op één pagina verzameld die je hier terugvindt. Heb je een leuk behang met dierenprint uitgekozen? Dan is het tijd om te bestellen! Om te berekenen hoeveel meter behang je nodig hebt, raadpleeg je best onze eenvoudige behang calculator. Kom je er niet aan uit? Neem contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder!https://www.nikkel-art.be/a/114-behang-calculator

Behang met dierenprints


Geplaatst in: Behang
Blog navigation

Latest posts