Menu

Latest posts

Nieuw: fotowanden als sfeermakers in iedere kamer

 

Tegenwoordig zie je dat mensen hun interieur steeds vaker aankleden met een fotowand aan de muur. En waarom ook niet? Een fotowand met een aantal mooi matchende foto’s geeft de kamer een gezellige, huiselijke sfeer met een persoonlijke touch. In deze blog laten we een aantal leefruimtes zien die een aangename, sfeervolle look uitstralen met behulp van een originele fotowand. En om het december is, kiezen we natuurlijk voor posters die je een heerlijk winters gevoel geven!

Fotowanden in de woonkamer

De woonkamer is de ideale ruimte om een sfeervolle fotowand te decoreren. Een fotowand met verschillende ingelijste posters maakt je woonruimte op een eenvoudige manier een stuk specialer. Om de ruimte wat meer dynamiek te geven, kan je een paar ingelijste posters van verschillende soorten groottes met elkaar combineren. Onze ingelijste posters zijn beschikbaar in wel 20 formaten, keuze genoeg dus. Ga voor een paar posters met sfeervolle afbeeldingen en foto’s in rustige kleuren om een relaxte sfeer te creëren. Of kies een aantal opvallende posters met kleurrijke accenten als het allemaal wat levendiger mag.

Fotowanden Stille nacht

Fotowanden in de keuken

De keuken is doorgaans een praktische ruimte. Maar of je nu in een rijtjeshuis woont, een villa of een appartement, de keuken is meestal ook het centrale punt waar iedereen samenkomt om de dag te beginnen en weer af te sluiten. Niets voor niets verdient deze plek dan ook de nodige aandacht en gezelligheid. Haal inspiratie uit je kookgewoontes naar je keukeninterieur door een smaakmakende fotowand te creëren. Een warm kopje chocolademelk, een smeuïg dessert, een bord frisse oesters of heerlijk vers fruit? Zolang jij het maar lekker vindt! Hang ze boven de eettafel, op een schap boven het aanrecht of eender welke plek die nog wat aankleding kan gebruiken.

Fotowanden Winterochtend

Fotowanden in de inkomhal

En tot slot: de inkomhal. De eerste kamer die je ziet als je thuiskomt na een werklange dag. Maar ook de eerste kamer die je vrienden en familie die op bezoek komen betreden. Redenen genoeg dus om er een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. Is je gang eerder klein of smal? Ga dan voor een simpele fotowand met twee of drie bij elkaar passende posters. Is je inkomhal eerder ruim en is er nog een grote kale muur over? Creëer dan een echte blikvanger met verschillende ingelijste posters in een opvallende compositie. Geen idee hoe je je posters moet rangschikken? Check dan zeker deze korte video waarin we onze favoriete composities voorstellen.

Fotowanden Kerstboom

Zoals je ziet, is vrijwel iedere kamer van het huis geschikt voor een leuke fotowand. Binnenkort tonen we hoe je de slaapkamer, kinderkamer én zelfs badkamer met een leuke fotowand extra sfeer kan geven. Niet alleen met ingelijste posters, maar ook met schilderijen in andere materialen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe blogs vol decoratietips en interieurinspiratie? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.

Fotowand inspiratie per ruimte


 
Posted in: Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia