Menu

Latest posts

Interieurtextiel met een romantisch tintje

 

Liefhebber van een romantische interieurstijl? Dan ben je niet alleen. Warme en zachte kleuren, sierlijke materialen en een nostalgische sfeer, wie houdt er nu niet van? Je huis romantisch inrichten is niet zo moeilijk, als je maar een idee hebt over hoe je de juiste kleuren en decoraties kan combineren. In deze blog kan je alles lezen over romantisch interieurtextiel, van romantische tafellakens tot gordijnen. Met stoffen zo zacht als een streling en kleuren zo zoet als een tedere, liefdevolle kus.

Tafelkleed Aquarel naadloze patroon met witte rozen, delphinium, krokus en tulpen

Romantische kleuren en patronen

Een romantisch interieur heeft soms wat weg van een landelijk interieur, maar is net dat stukje romantischer. Denk aan romantisch interieurtextiel en decoratie met elegante patronen en sierlijke bloemen en bladeren. Qua kleuren kunnen lichte tinten zoals pastelroos, muntgroen en beige de boventoon voeren, maar ook warme kleuren zoals donkergroen, nachtblauw en aubergine, kunnen je interieur direct een romantische sfeer geven. Kan je moeilijk een keuze maken tussen zachte tinten of donkere kleuren? Geen probleem, want binnen de romantische woontrend mag en kan alles en is geen kleur of print te veel. Combineer er dus gerust op los!

Sierkussen kunst vintage wazig zwart-wit blauw

Streelzachte stoffen

Aaibare stoffen horen bij een romantisch interieur zoals rozen horen bij Valentijn. Weelderige romantische gordijnen, een elegant tafelkleed, een pluchezacht deken met een romantische foto op de zetel en sierlijke kussens vol idyllische patronen in een zijdeglanzende stof… Romantisch interieurtextiel tilt de romantiek van je woning naar een hoger niveau en geven je huis een heerlijke, knusse sfeer. Door de basis rustig en ingetogen te houden, kan je eenvoudig spelen met allerlei soorten sierlijke textielaccessoires die je interieur een extra romantisch cachet geven.

Wil jij ook graag een interieur in een romantische stijl? In onze webshop vind je een ruime keuze aan romantisch interieurtextiel voor een knusse, elegante sfeer in huis. Neem alvast een kijkje naar onze sierkussens in romantische stijl en laat je inspireren!

Pluche deken Pastel etherische aquarel abstracte naadloze patroon

SIERKUSSENS IN ROMANTISCHE STIJL


 
Posted in: Interieurtextiel

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia