Menu

Latest posts

6 x zomerse sierkussens in je veranda en tuin

 

We weten het, het is nog lente! Maar als je net zo hard van de zon kan genieten als ons, kijk ook jij waarschijnlijk stiekem al uit naar de zomer. In het bijzonder die lange, zwoele zomerdagen die je maximaal buiten in je tuin wil spenderen. Is jouw tuin of veranda al zomerklaar? Niet zonder enkele gezellige sierkussens! Sierkussens zijn ideaal om de sfeer in je tuin of huis naar een hoger niveau te brengen. Voor aankomend seizoen hebben we een paar trendy sierkussens met patronen in 6 unieke stijlen geselecteerd, waarmee je je tuin, terras of veranda volledig zomerproof kan maken.


1. Tropische sierkussens

Hoe voeg je een gezellige toets toe aan je interieur – zowel binnen als buiten? Één antwoord: sierkussens! Deze sierkussens met tropische patronen geven je tuinlounge niet alleen een unieke, botanische look, maar zorgen ook voor een stuk meer zitcomfort. Zo kan je nóg langer genieten van het gezellig buiten tafelen of borrelen met vrienden of familie. Maak een combinatie van sierkussens met verschillende tropische patronen om een speelse sfeer te creëren. Onderstaande combinatie van een sierkussen met tropische print vol exotische planten en dieren, een sierkussen met tropische bladeren en een sierkussen met tropische bloemen toont precies hoe het moet.

Jungle sierkussens


2. Sierkussens Scandinavische stijl

Sierkussens zorgen niet alleen voor extra comfort, maar zeggen ook iets over je eigen, persoonlijke stijl. Kan je jouw stijl het best omschrijven als vrolijk en naturel? Dan zijn sierkussens in Scandinavische stijl de perfecte toevoeging voor jouw tuin of terras. Is je persoonlijkheid authentiek en naturel, maar zijn die typische Scandinavische pastelkleuren niet echt jouw ding? Dan zijn sierkussens in etnische stijl misschien wel wat voor jou. Het warme kleurenpalet zorgt gegarandeerd voor zomervibes in je tuin.

Sierkussens Scandinavische stijl


3. Japanse sierkussens

We staan er niet altijd bij stil, maar decoratieve sierkussens zijn het belangrijkste woonaccessoire van je huis. Ook in je veranda of tuin is een gezellige zithoek niet compleet zonder een paar sierkussens. Deze sierkussens in Japanse stijl bevatten sierlijke patronen die geïnspireerd zijn op traditionele Japanse interieurontwerpen - een ware streling voor het oog. Leg deze op je buitenzetel of ligstoel en geef je tuin of veranda instant een trendy en romantische uitstraling!

Japanse sierkussens

Ook interessant: Interieurtextiel met een romantisch tintje


4. Bloemetjes sierkussens

Bloemetjes patronen in je interieur zijn opnieuw hipper dan ooit. Creëer een gezellige cottage sfeer in je tuin met enkele sierkussens met kleine bloemen. De perfecte kleurrijke touch voor jouw veranda of buitenlounge. De nieuwe designs met kleine, verfijnde bloemen zijn zowel stijlvol als romantisch en passen perfect bij een botanisch of landelijk interieur. Hou je eerder van een traditioneel, landelijk kleurenpalet? Bekijk dan de collectie sierkussens in landelijke stijl en geef je ogen de kost.

Bloemetjes sierkussens


5. Oceaan sierkussens

Marineblauw, koraalrood, azuurblauw, turquoise… De oceaan zit bomvol prachtige kleurtinten. De ideale kleuren om je tuin, terras en veranda in de lente en zomer mee aan te kleden. Enkele sierkussens met oceaandieren in je ligstoel of buitenbank zijn namelijk de perfecte afwerking om een zonnige, ontspannen sfeer te creëren. Kan je die zachte zeebries al voelen?

Oceaan sierkussens

Must-read: Tuinposters op maat: 30 trends voor tuin en terras


6. Boho sierkussens

Liefhebber van een charmante, nonchalante woonstijl? Sier je tuin of terras met enkele sierkussens in boho stijl en creëer je eigen stijlvol bohemian zithoekje. Ideaal om voldoende comfort te creëren, zodat je ‘s avonds extra lang gezellig kan aperitieven met je familie of vrienden. Zet die cocktails al maar koud!

Boho sierkussens

In onze collectie sierkussens met tal van unieke patronen vind je de leukste combinaties om jouw tuin of veranda een stuk gezelliger te maken. Elk sierkussen is verkrijgbaar in 3 formaten en in een zacht fluwelen of glanzend satijnen stof. Neem een kijkje en kies je favoriete sierkussens!

SHOP SIERKUSSEN PATROONWERELD


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia