Menu

Latest posts

7x aquarel natuur wanddecoratie op maat

 

Waterverf of aquarel is een van de meest sierlijke schildertechnieken die er bestaat. Pas aquarel toe op het thema ‘natuur’, en je krijgt een prachtige combinatie om je interieur mee te stylen: wanddecoratie met aquarel natuur. Haal de schoonheid van natuur in huis met een aquarel natuur kunstwerk en creëer een gevoel van harmonie in eender welke ruimte. Bestel jouw prachtige aquarel natuur kunstwerk op fotobehang, canvas, plexiglas schilderij of zelfs als keuken achterwand. Volledig op maat van jouw interieur natuurlijk.


Fotobehang Waterverfsamenstelling met bosdieren en natuurelementen. Herten, vossen, beren, groene bomen, dennen, sparren, bloemen en bergen

1. Fotobehang met aquarel bos in de kinderkamer

Tover de kinderkamer om tot een adembenemende ruimte met dit leuke aquarel natuur fotobehang. Het boslandschap met een vriendelijke beer, een vos en een egeltje tussen de bloemen vormen het ideale decor om de kinderkamer of babykamer een charmante uitstraling te geven. Laat je kinderen versteld staan en geef ze de kamer van hun dromen met dit fotobehang vol natuurschoon.


Ontdek de collectie Fotobehang Aquarel natuur


Foto op Canvas Aquarel handgeschilderde schattige Latijnse Alfabetletters in licht naakt bruine kleur

2. Aquarel diertjes op canvas kinderkamer

Geef de kamer van je kleine spruit een boeiende blikvanger met deze leuke fotowand met aquarel natuur op canvas: links een educatieve kinder aquareltekening met de letters van het alfabet, rechts een aquarel tekening van een baby zebra. Deze leuke combinatie heeft niet alleen een educatieve meerwaarde, maar is ook nog eens ontzettend schattig. Perfect om de babykamer of kinderkamer mee aan te kleden.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Aquarel natuur


Foto op geborsteld aluminium Digitale waterverfillustratie van een Amerikaanse zeearend tijdens de vlucht

3. Aquarel zeearend op geborsteld aluminium in de woonkamer

Op zoek naar een moderne en stoere sfeermaker voor je woonkamer? Sier de muur dan met aquarel natuur op geborsteld aluminium. Deze imposante aquareltekening van een zeearend met uitgespreide vleugels staat prachtig in een industrieel interieur. Het geborstelde aluminium zorgt dat de grove textuur van het aluminium zichtbaar blijft, waardoor het schilderij een robuuste uitstraling krijgt.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Aquarel natuur


Ingelijste posters Tulpen bloem in glazen pot aquarel schilderij. Bloemenillustratie die op wit wordt geïsoleerd. Perfect voor stickers, poster, groetontwerp

4. Ingelijste poster met aquarel tulpen in de slaapkamer

Maak je slaapkamer gezellig met een ingelijste poster met aquarel natuur. Deze ingelijste poster met roze aquarel tulpen in een glazen vaas geeft je slaapkamer een romantisch gevoel en een serene uitstraling. Perfect om die ene lege plek boven je bed of nachtkastje op te fleuren. Heb je meer plaats tegen de muur? Combineer deze dan met andere ingelijste posters met aquarel natuur kunst om de perfecte fotowand te creëren.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Aquarel natuur


Keuken foto achterwand Mooi naadloos patroon met handgetekende aquarel citroenen en blauwe bladeren

5. Keuken foto achterwand met aquarel citroenen

Creëer een accentmuur boordevol kleur in je keuken met een keuken foto achterwand met aquarel natuur. Dit vrolijke ontwerp vol aquarel citroenen en blauwe blaadjes maakt je dagelijks moment voor de potten en pannen nét dat tikkeltje leuker! Plaats achter je fornuis of over de volledige breedte van je aanrecht om de volledige keukenmuur te beschermen tegen opspattend water en vet.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Aquarel natuur


Foto op Plexiglas Afbeelding van veelkleurige abstractie met aquarelelementen en gouden druppels

6. Foto op plexiglas met aquarel natuur in de woonkamer

Op zoek naar een schilderij dat tot de verbeelding spreekt? Dan is deze abstracte foto op plexiglas met aquarel natuur kunst vast iets voor jou. Of je nu gaat voor hoogglans of een matte afwerking, een foto op plexiglas met abstracte aquarel natuurkunst zorgt gegarandeerd voor een vleugje artistieke charme. Personaliseer je foto op plexiglas met aquarel natuur volledig naar wens en geniet iedere dag van jouw unieke aquarel decoratiestuk.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Aquarel natuur


Wandcirkels Landschap met olieverf - herfstbos bij de rivier, oranje bladeren

7. Zelfklevende wandcirkel met aquarel landschap in de slaapkamer

Niets eenvoudiger om de slaapkamer een kleurrijke toets te geven dan een zelfklevende wandcirkel met aquarel natuur. Deze prachtige aquarel schildering van een boslandschap maakt van je slaapkamer een rustgevende plek waar je lekker je batterijen kan opladen. Bestel jouw zelfklevende wandcirkel met aquarel natuur op maat, zodat hij precies past in jouw interieur. Ook beschikbaar in hoogglans plexiglas, aluminium, en nog 5 andere hoogwaardige materialen.


Ontdek de collectie Wandcirkels Aquarel natuur

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia