Menu

Latest posts

7x deco ideeën met Barcelona voor je eetkamer

 

Zoek je inspiratie voor wanddecoratie in je eetkamer? En hou je van de Spaanse cultuur? Haal dan inspiratie uit Barcelona! Een prachtige culturele stad waar je kan je genieten van heerlijke Mediterrane gastronomie én bijzondere architectuur. Barcelona beschikt over maar liefst 10 gebouwen die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan. En dan hebben we het nog niet gehad over de perfecte combinatie van zon, bergen en strand! Barcelona heeft zonder twijfel heel wat unieks te bieden en vormt een mooi thema om je eetkamer mee te decoreren. In deze blog tonen we je hoe.


Wandcirkels Sagrada Familia luchtfoto

1. Zelfklevende wandcirkel van Barcelona

Breng je eetkamer tot leven met een zelfklevende wandcirkel van Barcelona tegen de muur. Ronde vormen wordt alsmaar populairder in de wereld van interieur design. Wandcirkels zijn intussen uitgegroeid tot een ware klassieker. Deze wandcirkel met schitterend uitzicht over Barcelona, is gemaakt van zelfklevend fotobehang. Enorm gemakkelijk op de muur aan te brengen, zonder enig risico op luchtbellen.


Ontdek de collectie Wandcirkels Barcelona


Foto op Canvas Park Güell, Barcelona, Spanje

2. Foto op canvas van Barcelona

Met een foto op canvas van Barcelona haal je de kleurrijke sfeer van de bruisende Spaanse stad in huis. Als er iets is dat je in Barcelona moet zien, dan zijn het wel de kunstwerken van Gaudí. Deze kameleon van mozaïek staat in het Park Guell, een magisch stadspark met fantatische sculpturen en gebouwen die Gaudí stuk voor stuk met liefde heeft ontworpen. Op zoek naar een klassieke en kleurrijke blikvanger voor je eetkamer? Dan is een foto op canvas van Barcelona perfect!


Ontdek de collectie Foto op Canvas Barcelona


Fotobehang Barcelona, Catalonië, Spanje: Basicila en verzoenende kerk van de Heilige Familie, bekend als Sagrada Familia bij zonsondergang

3. Barcelona op fotobehang

Geef je eetkamer een machtige uitstraling met Barcelona fotobehang. Een eenvoudige en stijlvolle manier om je eetkamer een spectaculaire makeover te geven. La Sagrada Familia is hét symbool van Barcelona. Niet alleen een kerk, maar ook een knap staaltje architectuur. Een van Gaudí’s meesterwerken. Op fotobehang een absolute blikvanger die je eetkamer een wereldse uitstraling geeft. Bestel je Barcelona fotobehang op maat en hang hem zelf tegen je muur met behulp van de eenvoudige instructies.


Ontdek de collectie Fotobehang Barcelona


Fotowanden Barcelona

4. Ingelijste poster van Barcelona

Wil je je eetkamer aankleden met gezellige muurdecoratie? En heb je je hart verloren aan Barcelona? Dan zal je hart zeker een sprongetje maken bij het zien van deze ingelijste posters van Barcelona. Laat je inspireren door de prachtige beelden van mozaïekkunst, het unieke stratenplan en indrukwekkende stadszichten die de Catalaanse stad te bieden heeft. Kies je favoriete foto, personaliseer het beeld naar wens en laat hem als ingelijste poster leveren bij jou thuis.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Barcelona


Gordijnen Marina Port Vell, Barcelona, Spanje

5. Gordijnen van Barcelona

Met gordijnen van Barcelona geef je je eetkamer een unieke en sfeervolle uitstraling. Kijk maar naar deze gordijnen met uitzicht op de jachthaven in Barcelona. De prachtige blauwe en turquoise kleuren zorgen voor een verruimend effect die de eetkamer volledig doet opleven. Jouw gordijnen met je favoriete foto van Barcelona zijn beschikbaar in een verduisterende en lichtdoorlatende stof en worden precies op maat van jouw ramen geprint.


Ontdek de collectie Gordijnen Barcelona


Meubelstickers Imitatie van krant Barcelona met mozaïeken

6. Meubelsticker van Barcelona

Geef je eetkamer of keuken een moderne uitstraling met een meubelsticker van Barcelona. De ideale manier om je keukenkasten of kookeiland meer kleur te geven. Jouw meubelsticker met afbeelding van Barcelona is voorzien van een extra laag glanslaminaat die de sticker beschermt tegen verkleuring, krassen, vocht en vuil. We printen je Barcelona meubelsticker op maat, zodat je hem na ontvangst eenvoudig op het meubelstuk kan kleven.


Ontdek de collectie Meubelstickers Barcelona


Foto op Aluminium Park Güell in Barcelona, Spanje

7. Foto op aluminium van Barcelona

Barcelona is een stad met veel gezichten. Kleurrijk, mediterraans, cultureel en bovenal bijzonder sfeervol. Haal die unieke sfeer naar je eetkamer met een foto op aluminium van Barcelona. Dankzij de superieure printkwaliteit heeft jouw foto op aluminium van Barcelona een hoogwaardige look die meteen in het oog springt. Een prachtig kunstwerk waar je nooit op uitgekeken raakt.


Ontdek de collectie Foto op Aluminium Barcelona

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia