Menu

Latest posts

Sporty-chic: de rugzak met trekkoorden is weer helemaal terug

 

Vind je het ook zo moeilijk om een klein, sportief rugzakje te vinden dat er niet suf en saai uitziet? Niet het zoveelste grijze of zwarte exemplaar, maar een leuk exemplaar dat jouw persoonlijkheid uitstraalt? Dan is een gepersonaliseerde rugzak met trekkoorden iets voor jou. Niet zomaar een rugzak met trekkoorden, maar eentje met een mooie foto of leuke print. Onze rugzakken met trekkoorden gemaakt uit ultra-stevige stof. Een rugzak die best tegen een stootje kan en jaren meegaat! Kies één van de miljoenen foto’s en patronen voor volwassenen en kinderen en bestel je gepersonaliseerde rugzak met trekkoorden vandaag nog.

Rugzak Groene tropische bladeren op donkere achtergrond


De rugzak met trekkoorden is terug van weggeweest

Rugzakken met trekkoord. Misschien ken je ze wel als de saaie, vormeloze zakken, gevuld met stinkende sportkleren of wakke handdoeken. Vergeet dit cliché! Het trekkoord rugzakje maakt zijn opmars en zien we steeds vaker terug in de sportschool en het buitenleven. De rugzak past helemaal bij de sportieve look die momenteel niet meer uit het straatbeeld weg te denken valt. En niet zomaar het saaie effen exemplaar, maar in tal van uitvoeringen met verschillende kleuren en patronen. Op de pagina Rugzak patroonwereld vind je heel wat leuke voorbeelden. Maar speelse vorm inspireert veel mensen er ook toe om te kiezen voor een leuke foto of afbeelding, zoals een rugzak met klassiek abstracte tekening. In onze webshop kan je kiezen uit miljoenen leuke afbeeldingen en foto’s, of je kan je een eigen foto uploaden om op je trekkoord rugzak te laten printen.

Rugzak hoorns van pijn


De rugzak met trekkoorden: de ideale reisgezel voor een dagje weg

Hou je ook zo van een lange wandeling of fietstocht in de natuur? Of trek je er graag eens een dagje op uit, misschien wel naar een leuke stad? Dan is een flexibele, lichte rugzak waar je gemakkelijk mee kan bewegen geen overbodige luxe. Onze trekkoord rugzakjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook licht van gewicht en er past verrassend veel in. Met een grootte van 34 x 42 cm en een inhoud van 10 liter is ze ideaal om je drinkbus, wat eten, je portefeuille en je smartphone in te bewaren. De schouderbanden zijn stevig en kan je makkelijk verstellen, waardoor de zak perfect op je rug past en jij je handen vrij hebt. Of je nu naar buiten wil voor een grote wandeling in de natuur, of misschien een fietstocht wil maken met je vrienden of met je gezin: neem je trekkoord rugzak mee en ga zorgeloos op pad!

Rugzak Camouflage patroon naadloze groene vector print


Een stijlvol en duurzame keuze

Als je dit type rugzakjes nog kent van vroeger op school, dan denk je misschien aan dun en goedkoop materiaal. Gelukkig zijn de trekkoord rugzakjes van Nikkel Art gemaakt uit stevige, kwalitatieve polyester stof en duurzaam voor dagelijks gebruik. Is de rugzak vuil geworden, dan was je ze makkelijk in de wasmachine op 30°C en hij komt er weer uit als nieuw De print is slijtvast, waardoor je rugzak er jaren spiksplinternieuw blijft uitzien. Laat je creativiteit dus de vrije loop en ontwerp vandaag nog je trekkoord rugzak met een leuke foto of patroon. Ben je op zoek naar een trekkoord rugzakje voor je kleine spruit? Kies dan voor het kleinere exemplaar van 26 x 32 cm. Perfect om hun spulletjes in te doen als ze naar de muziek- of sportles gaan! In de collectie Rugzak Kinderkamer vind je heel wat leuke patronen terug om op een klein rugzakje te laten printen. Wat dacht je van een schattige rugzak in Scandinavische stijl? Of een stoere rugzak met militair patroon? Je kids zullen er dol op zijn!

Rugzak Kosmos vector achtergrond. Cartoon naadloze achtergrond

Bestel vandaag nog je nieuwe rugzak met leuke foto of patroon en ontvang hem binnen enkele dagen bij je thuis!

RUGZAKKEN


 
Tags : Rugzak, Trends
Posted in: Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia