Menu

Latest posts

Leer het verschil tussen behangpapier en afwasbaar behangpapier

 

Behang vs Afwasbaar behang

In dit blogartikel bespreken we het verschil tussen behang en afwasbaar behang. Hoewel ze op het eerste gezicht op elkaar lijken, zijn er een aantal belangrijke verschillen die ze geschikt maken voor verschillende toepassingen en ruimtes. Laten we in de wereld van behang en afwasbaar behang duiken om te begrijpen wat het beste bij jouw behoeften en wensen past.

Behang Naadloze bloemmotief met katoenen bloesem bloemen


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


Verschillen tussen behang en afwasbaar behang

Behang vertegenwoordigt de meest recente doorbraken in interieurdesign. Deze wandbekleding is vervaardigd uit een stevig en veerkrachtig materiaal dat bestand is tegen scheuren en kreuken en probleemloos kan worden verwijderd zonder resten achter te laten. Daarnaast zorgt het voor een verbluffend realistische uitstraling en vormt het een uniek decor voor jouw woning.

Behang Aquarel schilderij naadloos patroon met tropische bananenbladeren

Afwasbaar behang onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en weerstand tegen vocht en krassen dankzij een extra beschermlaag van laminaat. Dit materiaal is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Gebruik het wasbare behang om een indrukwekkende afwasbaar behang te creëren in een kinderkamer, woonkamer, hal, keuken, badkamer of kantoorruimte, aangezien het gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek of spons (maar niet schuurspons). De duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van afwasbaar behang maken het een uitstekende keuze voor huishoudens met kinderen, huisdieren of allergieën. Het is belangrijk om te weten dat dit type behang duurzamer is dan regulier vlies fotobehang.

Behang Leuk Hand Getekend Bloemen Naadloos


Samenvatting: behang of afwasbaar behang?

De keuze tussen behang en afwasbaar behang hangt af van:
- Jouw behoeften
- De ruimte waarin het gebruikt gaat worden
- Persoonlijke voorkeuren


Als je op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsarme optie voor ruimtes die vaak moeten worden schoongemaakt of waar hygiëne belangrijk is, is afwasbaar behang de beste keuze.

Voor minder veeleisende ruimtes kan je vliesbehang overwegen, afhankelijk van jouw esthetische voorkeur en budget.

We hopen dat dit artikel jou inzicht heeft gegeven in de verschillen tussen de twee soorten behang en je zal helpen de juiste keuze voor jouw huis te maken.

Behang


Aanbevolen artikel:

Top 10 behangtrends 2023 - bekijk wat trending is!


 
Posted in: Wooninspiratie, Nieuws

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia