Menu

Latest posts

Pantone kondigt Kleur van het Jaar 2024 aan - Peach Fuzz 13-1023

 

Hallo, Peach Fuzz 13-1023! Jouw stijl vol elegantie en frisheid is uiterst inspirerend voor interieurdecoratie.

Je zachte perzikkleur voegt warmte en subtiliteit toe aan elke kamer. Je kan het gebruiken als hoofdkleur of als accentkleur, afhankelijk van je voorkeur en het karakter van je interieur.

De Peach Fuzz stijl brengt harmonie in een ruimte en creëert een sfeer van rust en verfijning. De veelzijdigheid maakt het geschikt voor zowel een moderne minimalistische omgeving als een meer klassieke inrichting.

Dankzij jou, Peach Fuzz, komen interieurs tot leven. Jouw aanwezigheid maakt kamers gezellig en een lust voor het oog. Ik weet zeker dat jouw inspirerende interieurdecoraties in het jaar 2024 de ogen van veel mensen zullen strelen!

Bedankt dat je ons vergezelt als Kleur van het Jaar en voor je buitengewone stijl vol elegantie en frisheid.Fotobehang  met wilde bloemen boven een zonsondergang

Ingelijste posters met met Peach Fuzz tonen

Gordijnen met een achtergrond in vintage stijl

Foto op Canvas met perzikkleur

Fotobehang met Lichtroze marmeren

Keuken foto achterwand met prachtige kerstboomverlichting

Ingelijste posters met Peach Fuzz

Fotobehang Pantone 2024 Peach Fuzz

 
Posted in: Wooninspiratie, Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia