Menu

Latest posts

Top 10 foto's op gordijnen voor 2024!

 

We presenteren een selectie van de beste fotogordijnen voor 2024. We hebben ook een korte film gemaakt die deze inspirerende ontwerpen toont. Bekijk het en laat je inspireren voor je eigen interieur!


1. Gordijnen met nobele hertenmannetje

Het gordijn met een majestueus hert is niet alleen een praktisch interieurelement, maar ook een buitengewone decoratie die de natuur in jouw huis brengt. Het past perfect in zowel moderne als traditionele inrichtingen en voegt een element van wilde natuur en elegantie toe.

Gordijnen met nobele hertenmannetje


2. Gordijnen met Japanese style landscape

Het gordijn met een bloeiende kersenboom is een echte versiering voor elk interieur en brengt een element van natuur en frisheid. Het delicate en poëtische patroon trekt de aandacht en voegt elegantie en lichtheid toe aan de kamer.

Gordijnen met Japanese style landscape


3. Gordijnen met vrouw portret aquarel

Het gordijn met een aquarelportret van een vrouw brengt een artistieke ziel en een uniek karakter naar het interieur. Het subtiele maar expressieve gezicht voegt diepte en persoonlijkheid toe aan de ruimte, waardoor deze intiemer en inspirerender wordt.

Gordijnen met vrouw portret aquarel


4. Gordijnen met luipaard

Het gordijn met het zwart-wit patroon van een panter voegt een wild karakter en moderne stijl toe aan het interieur. Het is een sterk decoratief element dat de aandacht trekt en diepte aan de ruimte geeft.

Gordijnen met luipaard


5. Gordijnen met roze wilde flamingo

Het gordijn met een afbeelding van een grappige flamingo wiens hoofd in de wolken zit, brengt een vleugje humor en lichtheid in het interieur. Deze leuke en creatieve decoratie voegt karakter en vrolijkheid toe, perfect voor degenen die originaliteit en positieve sferen in hun omgeving waarderen.

Gordijnen met roze wilde flamingo


6. Gordijnen met groen, mistbos

Het gordijn met een motief van een mistig, donker bos voegt een vleugje mysterie toe aan elke slaapkamer. Het creëert een sfeer van rust en afzondering, perfect passend bij moderne en minimalistische interieurs.

Gordijnen met groen, mistbos


7. Gordijnen met zwart-witte pier

Het gordijn met een zwart-wit houten pier brengt een element van rust in het interieur. Het past perfect bij moderne inrichtingen, brengt sereniteit en voegt diepte toe aan de ruimte.

Gordijnen met zwart-witte pier


8. Gordijnen met aquarelverf Stadsgezicht

Het gordijn met een stadsgezicht in gedempte kleuren geeft een stedelijk gevoel aan de kamer zonder overweldigende intensiteit. Het subtiele kleurenpalet past perfect bij elke interieurstijl, wat zorgt voor elegantie en een moderne uitstraling.

Gordijnen met aquarelverf Stadsgezicht


9. Gordijnen met vogels, bomen en bloemen

Het gordijn met een motief van een bloeiende boom waarop vogels zitten, brengt een sfeer van rust en natuur in de kamer. Het is perfect voor wie een romantisch element en een vleugje wilde natuur aan zijn huis wil toevoegen.

Gordijnen met vogels, bomen en bloemen


10. Gordijnen met een bos in eeuwige mist

Het gordijn met een motief van een donkere avond en de zichtbare maan brengt een mysterieuze en dromerige sfeer in de kamer. Het past perfect in ruimtes die rust en reflectie vieren, en voegt diepte en een uniek karakter toe.

Gordijnen met een bos in eeuwige mist

Gordijnen


Wil je gordijnen laten inkorten?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een prijsofferte voor je op!
Nikkel Art, +32 89 503 444 of [email protected]


Aanbevolen artikel:

Top 10 foto's op plexiglas voor 2024!

Top 10 foto's als ingelijste posters voor 2024!

Top 10 foto's op plexiglas anti-reflex voor 2024!

Top 10 foto's op canvas voor 2024!

Top 10 foto's op geborsteld aluminium voor 2024!

Top 10 foto's op tuinposter voor 2024!

Top 10 foto's op aluminium voor 2024!

Top 10 foto's op glasschilderij voor 2024!

Top 10 foto's op rolgordijnen voor 2024!

Top 10 patronen op gordijnen voor 2024!

Top 10 foto's op fotobehang voor 2024!

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia