Menu

Latest posts

Geplaatst in:"2016"

 
Sorteer op:
  • Fotobehang van een smal steegje
    Fotobehang van een smal steegje

    Tijdens een vakantie in het buitenland kun je er bijna niet aan ontkomen: smalle steegjes in de grote Europese hoofdsteden. Barcelona, Parijs, Praag en Wenen, iedere stad heeft ze! Ook in Nederland hebben veel steden smalle steegjes, die de stad een knusse en gezellige uitstraling geven. Behoud het gevoel van vakantie en knusheid door fotobehang met een smal steegje in je woning te gebruiken.

    Lees meer
  • Volle maan
    Volle maan

    Ben je klaar om de volle maan te bekijken?</p

    Lees meer
  • Fotobehang voor de babykamer
    Fotobehang voor de babykamer

    Ben je op zoek naar een geschikte vorm van decoratie voor de muren van je babykamer? Wellicht biedt fotobehang hier de oplossing! Fotobehang voor de babykamer wordt in tal van verschillende soorten aangeboden.

    Lees meer
  • Fotobehang in de slaapkamer
    Fotobehang in de slaapkamer

    De slaapkamer is een kamer die je iedere dag gebruikt. Omdat je natuurlijk lekker wil kunnen slapen in de slaapkamer, is het belangrijk dat jouw slaapkamer er gezellig en gemoedelijk uit ziet. Je slaapt namelijk beter in een kamer die er mooi en gezellig uit ziet dan een slaapkamer waar je je niet prettig in voelt.

    Lees meer
  • Plexiglas Leeuw
    Plexiglas Leeuw

    De foto's worden op het plexiglas gedrukt met een fantastische fotografische kwaliteit. Dit gebeurt met behulp van een ecologisch en milieuvriendelijk pigment wat ervoor zorgt dat de foto alle omstandigheden aankan.

    Lees meer
  • De voordelen van een foto op aluminium
    De voordelen van een foto op aluminium

    Wil je jouw interieur een bijzondere uitstraling geven, maar heb je geen zin om een muur te verven of een behangetje op te hangen? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want er zijn ook andere manieren om jouw interieur wat op te fleuren. Laat je een foto aluminium drukken, dan kun je jouw favoriete afbeelding een bijzondere plek geven in je huis en jouw interieur tegelijkertijd veel persoonlijker maken.

    Lees meer
  • Wat is een keuken foto achterwand?
    Wat is een keuken foto achterwand?

    Een keuken foto achterwan is een glazen plaat die in de keuken bevestigd kan worden, bijvoorbeeld achter het fornuis. De glazen plaat is niet zomaar een glazen plaat, maar een plaat waar je zelf een foto op kan laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van kleurrijke bloemen op de achterwand van jouw keuken, maar kun je de foto achterwand ook laten bedrukken met een foto van jouw favoriete ingrediënt dat je in de keuken gebruikt.

    Lees meer
  • Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-Art.be
    Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-Art.be

    Als je naar de winkel gaat om een rolgordijn te kopen, kom je er al snel achter dat de meest rolgordijnen in de winkel maar saai, standaard en onopvallend zijn. Zo zijn er veel rolgordijnen met een saaie, effen kleur en heb je bij het kopen van een rolgordijn met motief ook niet veel keuze. Vind je de standaard rolgordijnen in de winkel niet speciaal genoeg voor jouw woning? Laat dan een fotorolgordijn op maat maken door Nikkel-Art en geef jouw raamdecoratie een unieke en opvallende uitstraling.

    Lees meer
  • Foto achter plexiglas Strand
    Foto achter plexiglas Strand

    Wilt u fantastische foto af laten drukken maar niet op een gebruikelijke en veelvoorkomende manier? Dan kunt u er voor kiezen om die foto af te laten drukken op plexiglas door Nikkel-art.be. Dit is niet alleen een heel erg bijzondere manier om uw foto te laten schitteren, het is ook nog eens fantastisch mooi!

    Lees meer
  • Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!
    Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!

    Ook in diverse winkels treft u onze producten aan, zoals hier in een kledingwinkel in Duitsland, waar men ons fotobehang gebruikt als decoratie in de etalage en om hun assortiment te benadrukken. Mooi he!

    Lees meer
  • Fotobehang: behang met een unieke foto
    Fotobehang: behang met een unieke foto

    Fotobehang is vergelijkbaar met standaard behang, maar dan wordt fotobehang niet bedrukt met een effen kleur of een saai motief.Zo wordt fotobehang uitgerust met een levensgrote foto, die je helemaal zelf kan selecteren.

    Lees meer
  • Raamstickers: Gebrandschilderd glas Sticker
    Raamstickers: Gebrandschilderd glas Sticker

    * Doorzichtig folie, welke na bekleven op glas of perspex een resultaat geeft dat lijkt op gekleurd glas. De witte kleur wordt niet uitgeprint, witte vlakken van de afbeelding zijn dus transparant. Deze sticker zorgt ervoor dat de afbeelding zowel vanaf de binnen- als buitenkant zichtbaar is. De kleuren zullen iets minder dekkend zijn dan op een sticker met witte achtergrond.

    Lees meer
  • Exclusieve Nikkel Art Collectie
    Exclusieve Nikkel Art Collectie

    Zijn 60 miljoen foto's in ons assortiment niet genoeg voor u ? Ontdek onze exclusieve Nikkel-art.be Collectie van fantastische beelden en selecteer een beeld passend bij uw huis of stijl.

    Lees meer
  • Uw foto geprint op aluminium
    Uw foto geprint op aluminium

    Heb je een saaie witte muur in de woonkamer, wil je jouw slaapkamer wat meer sfeer geven of wil je jouw gasten ontvangen in een hal met een unieke en bijzondere uitstraling, dan kun je een foto op aluminium laten printen. Een foto op aluminium is een foto die door een speciale printer op kwalitatief hoogwaardig aluminium gedrukt wordt, waarna je de foto eenvoudig in je huis kan ophangen.

    Lees meer
  • Fotobehang goedkoop
    Fotobehang goedkoop

    Steeds meer woonmagazines en televisieprogramma’s over wonen en interieur geven er aandacht aan: fotobehang. Fotobehang is een unieke vorm van behang die je kunt gebruiken om je interieur unieker, maar ook opvallender en persoonlijker te maken. Het behang heeft geen standaard motiefje zoals streepjes of een barok patroon, maar bestaat uit een foto die je zelf gekozen hebt. Dit kan een foto zijn uit het grote aanbod van Nikkel-art.be, maar het kan ook om een foto uit de eigen collectie gaan.

    Lees meer
  • Fotobehang Landschap
    Fotobehang Landschap

    Maak een keuze uit bergen, watervallen of rijstvelden. Het kan zo gek niet. Maar ook stranden, vulkanen of tuinen is mogelijk. Laat u verassen door de uitgebreide keuze die u heeft.

    Lees meer
  • Foto op plexiglas antireflex
    Foto op plexiglas antireflex

    Heb je een mooie foto die je een bijzondere plaats in je interieur wil geven? Dan kun je jouw foto laten drukken op plexiglas. Plexiglas is een dun en kwalitatief hoogwaardige materiaalsoort die uitermate geschikt is voor het bedrukken met een bijzondere foto.

    Lees meer
  • Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw
    Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw

    Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw, Afmeting: 100 x 100cm, Materiaal: Witte aluminium 3mm, Ophangsysteem: Gratis ophangsysteem, De prijs met 15% korting: 91,50 €

    Lees meer
  • Rolgordijnen met bedrukking Radha Krishna
    Rolgordijnen met bedrukking Radha Krishna

    Heeft u fotorolgordijnen in XXL formaat nodig? Wij leveren fotorolgordijnen tot 245 x 300 cm in 1 stuk!Op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit, dat zijn Fotorolgordijnen van Nikkel-art.be.

    Lees meer
  • Fotobehang strand in slaapkamer
    Fotobehang strand in slaapkamer

    Iedere nacht weer dromen over een lekkere lange strandwandeling of een fijn plekje in de duinen, op een bankje in het zonnetje. Dat kan met een van onze bijzondere fotobehang in dit geval van onze eigen Noordzee.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas voor een tentoonstelling van Rick Guidotti in UZ Leuven
    Foto op Plexiglas voor een tentoonstelling van Rick Guidotti in UZ Leuven

    Op 1 februari van dit jaar bestond het Leuvense Centrum Menselijke Erfelijkheid (CME) 50 jaar. Ter gelegenheid daarvan was er een tentoonstelling van de New Yorkse fotograaf Rick Guidotti, die werkt met personen met een genetische aandoening.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas Olifant
    Foto op Plexiglas Olifant

    Foto op Plexiglas 5mm, - Dikte: 3mm, - Rechtstreeks geprint op de achterzijde van het plexiglas, - Gedrukt met een fantastische fotografische kwaliteit, - Prachtig diepte-effect, - Levendige kleuren en UV-bestendigheid

    Lees meer
  • Fotobehang Macarons Parisiens voor je moderne keuken
    Fotobehang Macarons Parisiens voor je moderne keuken

    Kiest je favoriete foto op de muur van Nikkel-art.be

    Lees meer
  • Badkamer foto achterwand op maat
    Badkamer foto achterwand op maat

    Door een glasplaat op de wand of bij het bad in de badkamer te plaatsen krijgt de ruimte een modern en uniek karakter. Afbeeldingen op glas in de douchecabine zijn een interessant alternatief voor de traditionele keramische tegels.

    Lees meer
  • Aluminium keuken foto achterwand New York
    Aluminium keuken foto achterwand New York

    New York is dé stad van de Verenigde Staten. Ook al is het niet de hoofdstad, jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze stad. Wilt u een stukje New York in huis halen? Wilt u genieten van de prachtige skyline van Manhattan of een afbeelding van de beroemde gele taxi's? In de categorie 'New York' vindt u een selectie van de mooiste afbeeldingen van deze wereldstad.

    Lees meer
  • Oldtimer uit het Cubaanse straatbeeld
    Oldtimer uit het Cubaanse straatbeeld

    Foto op Aluminium oldtimer uit het Cubaanse straatbeeld

    Lees meer
  • Fotobehang Schilderingen
    Fotobehang Schilderingen

    Laat je inspireren en ontdek onze nieuwe categorie Fotobehang Schilderingen

    Lees meer
  • Fotobehang Venetië canal grande
    Fotobehang Venetië canal grande

    Wij leveren fenomenale Fotobehang venetie ideaal voor thuis en kantoor. Al onze producten zijn gemaakt van een milieuvriendelijke printtechnologie.

    Lees meer
  • Mooie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discotheken
    Mooie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discotheken

    Wij hebben de grootste collectie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discothekenWij hebben in ons aanbod 50 mln fenomenale foto’s uit allerlei categorieën die we kunnen foto op plexiglas, plexiglas anti-reflex, aluminium, glas, forex en veel meer.U bedenkt iets en wij hebben het.De motieven en foto's die wij aanbieden zijn allemaal buitengewoon esthetisch en van een hoge kwaliteit.

    Lees meer
  • Fotorolgordijn Londen metro
    Fotorolgordijn Londen metro

    Fotorolgordijnen op maat maken een ruimte persoonlijk omdat je zelf kunt bepalen wat voor een sfeer je de kamer wilt geven. Je kunt een keuze maken uit tientallen foto’s en afbeeldingen om je gordijn mee te laten bedrukken of je kunt je eigen foto gebruiken. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de vrijhangende uitvoering, bestemd voor montage op afzonderlijke raamvleugels.

    Lees meer
  • New York Fotobehang
    New York Fotobehang

    Fotobehang is de ideale oplossing als u een manier zoekt om eenvoudig en niet te duur uw kamer wat op te fleuren. Wij bieden u allerlei mooie patronen en printjes en ook de mogelijk uw eigen persoonlijke fotobehang te creëren. En al deze opties zijn bij ons natuurlijk superscherp geprijsd, daarom snel naar Fotobehang.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas Amsterdam
    Foto op Plexiglas Amsterdam

    Foto op Plexiglas Amsterdam Afmeting: 150 x 90cm Materiaal: Plexiglas 8mm dik met Aluminium frame aan de achterkant

    Lees meer
  • Babykamer fotobehang Magische wereld
    Babykamer fotobehang Magische wereld

    Geef je woning meer sfeer met een kleurrijke Babykamer fotobehang. Ontdek de categorie fotobehang Magische wereld en koop nu een fotobehang foto met 15% korting!

    Lees meer
  • Fotostickers van Nikkel Art
    Fotostickers van Nikkel Art

    De HP latex printer zorgt in combinatie met de uitstekende inkt voor de beste fotostickers. Godzijdank beschrikken wij de allerbeste inkt en de HP 570 latex in bezit, waardoor wij de allerbeste fotostickers kunnen maken. Deze fotostickers hebben een aantal groter voordelen ten opzichte van gewone stickers.

    Lees meer
  • Keuken foto achterwand geborsteld aluminium
    Keuken foto achterwand geborsteld aluminium

    Foto op geborsteld aluminium De witte delen van de foto krijgen hierbij een bijzonder spiegelend effect. Hierdoor lijkt de foto daadwerkelijk tot leven te komen. Deze optie is uitermate geschikt voor zwart-wit foto’s, omdat hier de witte delen zo mooi bij uitkomen. Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.

    Lees meer
  • Foto op Canvas Route 66
    Foto op Canvas Route 66

    Met een foto op canvas haalt u een uniek stukje kunst in huis. U kiest tenslotte zelf hoe uw schilderij er uit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiefoto om op canvas te laten drukken. U hebt hierdoor een blijvende herinnering aan uw mooie vakantie aan de muur hangen.

    Lees meer
  • Fotobehang oude verlaten fabriek hall
    Fotobehang oude verlaten fabriek hall

    Hier vindt u Fotobehang Oude verlaten gebouwen ideaal voor verschillende ruimtes, vanaf huis door restaurants, hotels, kantoren, etc. Alles op uw maat!

    Lees meer
  • Foto op canvas van eigen foto
    Foto op canvas van eigen foto

    Heb je een bijzondere vakantie gehad vorig jaar, ben je dit jaar getrouwd of heb je een kindje gekregen? Leg deze belangrijke momenten in je leven dan niet alleen vast in een fotoboek, maar laat één van jouw favoriete foto’s op canvas drukken om jouw belangrijke moment voor altijd vast te leggen en in het interieur van jouw woning terug te laten komen. Op deze manier word je niet alleen altijd herinnerd aan het bijzondere moment van je leven, maar krijgt jouw interieur bovendien een unieke en...

    Lees meer
  • Foto op aluminium met witte toplaag vs geborsteld aluminium
    Foto op aluminium met witte toplaag vs geborsteld aluminium

    Als je een foto op aluminium laat drukken, kun je bij Nikkel-Art zelf kiezen op welke soort aluminium jouw foto gedrukt moet worden. Zo kun je bij het bedrukken van aluminium kiezen voor aluminium met een witte toplaag, maar ook voor geborsteld aluminium.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas als achterwand in de badkamer
    Foto op Plexiglas als achterwand in de badkamer

    De foto die u wilt laten drukken op plexiglas kan in alle formaten gedrukt worden. Ook de positie van de foto kunt u zelf bepalen. Er zijn ook hier uiteraard verschillende mogelijkheden.

    Lees meer
  • Foto op aluminium Parijs
    Foto op aluminium Parijs

    De foto op aluminium Parijs worden bij ons geprint door de allerbeste UV-printer die er is, namelijk de Océ Arizona 460XT. De foto wordt direct op het aluminium geprint in de allerhoogste kwaliteit. Doordat er wordt geprint met ecologische en milieuvriendelijke inkt is de foto tegen alle invloeden van buitenaf bestand. Zon, regen en wind kunnen uw mooie foto niet deren. De dikte van de aluminium plaat waarop uw foto wordt geprint is altijd 3 millimeter maar in de grootte kunt u natuurlijk...

    Lees meer
  • Fotobehang Militair
    Fotobehang Militair

    Wie zijn of haar woning een bijzondere uitstraling wil geven, kan fotobehang bestellen om een unieke sfeer aan de woning te geven. Gebruik je bijvoorbeeld fotobehang met een natuurlijk landschap zoals fotobehang met bossen in de keuken, gebruik je fotobehang met een populaire winkelstraat in een grote stad in de woonkamer of gebruik je fotobehang met een rustgevend plaatje in de slaapkamer, dan krijgen deze ruimtes in jouw woning direct een uniek aanzicht.

    Lees meer
  • Keuken foto achterwand op maat
    Keuken foto achterwand op maat

    Keuken foto achterwand is een plek die in vrijwel elk opzicht bijzonder is. Hoe deze eruit ziet, zich presenteert, is dus van grote betekenis. Het is een zeer praktische en esthetische oplossing om bedrukt glas te plaatsen tussen het aanrecht en de hangkasten of tussen de kookplaat en de afzuigkap. Het is geen probleem om gaten te maken voor stopcontacten.

    Lees meer
  • Fotobehang Kust
    Fotobehang Kust

    De Fotobehang kust vormt de scheiding tussen twee verschillende werelden: de zee en het land. Dat kan in de vorm van kliffen zijn, maar denk ook eens aan lagunes, koraalriffen of klippen. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan afbeeldingen van de kust. Voeg een stukje bijzonder Fotobehang landschap toe aan uw woning.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas  Art Studio
    Foto op Plexiglas Art Studio

    Bent u op zoek naar iets bijzonders voor in uw woning? Kies dan voor onze Foto op Plexiglas Art Studio werken. Prachtige afbeeldingen uitgevoerd met potlood of krijt. De keuze is enorm met bijvoorbeeld afbeeldingen van de Eiffel toren, oude gebouwen, jazzmuzikanten of pianisten. Art Studio afbeeldingen zijn een bijzondere aanvulling op uw interieur.

    Lees meer
Toont 1 tot 45 van 45 (1 pagina's)