Menu

Latest posts

Geplaatst in:"2017"

 
Sorteer op:
  • Fotocollage op Aluminium
    Fotocollage op Aluminium

    Bent u op zoek naar een origineel schilderij? Print uw mooiste foto’s als een fotocollage op aluminium.

    Lees meer
  • Champions League: Abiant Groningen (NED) - NOLIKO Maaseik
    Champions League: Abiant Groningen (NED) - NOLIKO Maaseik

    Woensdag 8 november '17 om 19u00 Abiant Groningen (NED)

    Lees meer
  • Keuken achterwand met foto van New York
    Keuken achterwand met foto van New York

    Op zoek naar een prachtig achterwand met New York voor je keuken met gehard glas?

    Lees meer
  • Panoramafoto op plexiglas
    Panoramafoto op plexiglas

    Je kunt een gewone foto op acrylglas af laten drukken, maar het is ook mogelijk een panoramafoto op hoge kwaliteit glas te laten zetten. Een panoramafoto is geen gewone foto, maar betreft een foto die een bepaald beeld in de volledige breedte laat zien. Maak je bijvoorbeeld een panoramafoto van een bepaald landschap, dan zie je dit landschap over de hele breedte.

    Lees meer
  • Foto op plexiglas groot formaat Santorini
    Foto op plexiglas groot formaat Santorini

    Een Foto op Plexiglas van Santorini ( een heel groot formaat 220 x 140cm ) wordt rechtstreeks op de Plexiglas® 5mm gedrukt. Wij printen alle schilderijen tot 250 x 200cm. Grote schilderijen op plexiglas geven je interieur meteen een heel andere uitstraling.

    Lees meer
  • Nikkel Art als co-sponsor van Noliko Maaseik
    Nikkel Art als co-sponsor van Noliko Maaseik

    Nikkel-Art heeft als eerste doelstelling nog steeds KWALITEIT en PERSOONLIJKE SERVICE. Dit wensen wij dan ook graag bekend te maken, dus naamsbekendheid is een must.

    Lees meer
  • Drie persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen
    Drie persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen

    De meeste kinderen krijgen speelgoed voor hun verjaardag, maar wat als je een keer wat anders wil geven dan een Barbie of een Legopakket? Dan kun je er ook voor kiezen om een persoonlijk en uniek cadeau te geven uit het grote assortiment van Nikkel-art.be. In dit artikel geven we drie tips voor persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen, die je allemaal bij Nikkel-art.be kunt kopen.

    Lees meer
  • Foto op tuinposter op maat
    Foto op tuinposter op maat

    Kan uw tuin of balkon wel een beetje extra kleur gebruiken? Al eens gedacht aan een tuinposter van Nikkel-art.be? Deze fantastische posters geven de sfeer in uw tuin een boost en zijn 3 jaar lang kleurecht en bovendien bestand tegen alle invloeden van buitenaf. Zo is de inkt UV-bestendig en heeft het weer en eventueel water ook geen invloed op de kwaliteit van de tuinposter.

    Lees meer
  • Foto op Canvas op maat
    Foto op Canvas op maat

    Wilt u een mooie decoratie aan de muur om uw woonkamer wat sfeervoller te maken? Of zoekt u een mooi en persoonlijk cadeau voor een goede vriend? Denk dan eens aan een foto op canvas groot van Nikkel-art.be want wij bieden u de allermooiste kwaliteit canvas doeken tegen de scherpste prijzen.

    Lees meer
  • Een prachtig schilderij van een Brooklyn Bridge in het zwart wit
    Een prachtig schilderij van een Brooklyn Bridge in het zwart wit

    Op zoek naar Brooklyn Bridge schilderij? Een prachtig schilderij van een Brooklyn Bridge koop je eenvoudig online bij Nikkel-art.be.

    Lees meer
  • Foto op Aluminium Wereldkaart
    Foto op Aluminium Wereldkaart

    Op zoek naar Wereldkaart? Wereldkaarten koop je eenvoudig online bij Nikkel-art.be. Ontdek nu!

    Lees meer
  • Een prachtig natuurbeeld in huis: een foto op aluminium landschap
    Een prachtig natuurbeeld in huis: een foto op aluminium landschap

    Bij sommige afbeeldingen van landschappen kun je wel uren wegdromen. Je kunt een mooie foto van een landschap als achtergrond van je computer instellen om af en toe lekker weg te dromen, maar je kunt er ook voor kiezen om de mooie afbeelding altijd bij je in de buurt te hebben.

    Lees meer
  • De keuken foto achterwand versus wandtegels
    De keuken foto achterwand versus wandtegels

    De meeste keukens hebben wandtegels achter het fornuis. Deze tegels worden vaak geplaatst om de achterwand van het fornuis te beschermen tegen vetspetters. Wanneer je aan het koken bent, komen er nog wel eens spetters op de muur achter het fornuis terecht en dit zorgt namelijk voor lelijke plekken.

    Lees meer
  • Ook een groot vintage liefhebber? Bestel dan een vintage poster
    Ook een groot vintage liefhebber? Bestel dan een vintage poster

    Waar we enkele jaren geleden nog voornamelijk bezig waren ons interieur zo modern mogelijk te maken, is het nu juist hip om vintage elementen in het interieur te verwerken. Ben jij ook z´n liefhebber van de trend van het vintage interieur? Schaf dan niet enkel vintage meubels en woonaccessoires aan, maar geef de muren in huis ook een vintage look met onze vintage wanddecoratie. Nikkel-art.be heeft een groot aanbod van vintage posters, die je een voor een kunt aanschaffen om deze vintage trend...

    Lees meer
  • Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus
    Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus

    Het is weer bijna Vaderdag en het juiste cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving gevierd wordt. Dus hoog tijd om een origineel cadeau te bedenken en je vader te vieren. Zo kan je zijn favoriete foto op een materiaalsoort naar keuze laten drukken, deze foto dan aan de muur hangen en hem echt te verrassen. Hier beneden lees je de mogelijkheden die er zijn...

    Lees meer
  • Keuken foto achterwand versus glazen spatwand keuken
    Keuken foto achterwand versus glazen spatwand keuken

    Wil je jouw keuken lang mooi houden, dan heb je een spatwand keuken nodig. Een spatwand is een glazen wand die achter een fornuis geplaatst wordt, zodat de spetters tijdens het koken op het fornuis niet tegen de muur komen.

    Lees meer
  • Achterwand keuken
    Achterwand keuken

    Bekijk hier realisaties van keuken achterwanden met fotoprint en laat je inspireren!

    Lees meer
  • Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti
    Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti

    Ben jij een groot liefhebber van de ruwe en stoere stijl van de straat? Dan vind je muurtekeningen met graffiti vast erg mooi. Een graffitikunstenaar kan deze tekeningen komen maken met een paar spuitbussen, maar dit is wel erg definitief. Je kan jouw huis ook iets meegeven van de stoere streetstyle van graffitikunstenaars door een foto af te drukken op plexiglas graffiti.

    Lees meer
  • Persoonlijke cadeaus voor Moederdag
    Persoonlijke cadeaus voor Moederdag

    Je moeder is een zeer belangrijk persoon in je leven, die veel voor je heeft gedaan en misschien nog wel steeds veel voor je doet. Door haar een bijzonder cadeau te geven op Moederdag, kun je haar echt bedanken voor alles wat ze voor je heeft gedaan.

    Lees meer
  • Fotobehang berkbosje: fotobehang met een natuurlijke look
    Fotobehang berkbosje: fotobehang met een natuurlijke look

    Nikkel-art.be heeft een groot aanbod van verschillende soorten foto’s die je op fotobehang kunt laten drukken. Je kunt een foto van je favoriete vakantiebestemming op het behang laten drukken, je kunt een foto van die prachtige wereldstad op het behang laten zetten en je kunt zelfs een foto uit de eigen collectie op het behang laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om een natuurfoto op de muur te plakken.

    Lees meer
  • Cadeaus voor Pasen? Laat een foto drukken
    Cadeaus voor Pasen? Laat een foto drukken

    Hebben jullie thuis de tradities om een cadeau te geven met Pasen, maar weet je echt niet wat je dit jaar moet geven? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto te laten drukken op een materiaalsoort naar keuze en dezefoto cadeau te geven.

    Lees meer
  • Wanddecoratie met een eigen foto
    Wanddecoratie met een eigen foto

    Iedereen heeft wel zo’n kale muur in huis, waarvan je niet precies weet wat je ermee moet. Denk aan de kale muur boven de bank in een woonkamer, de muur achter je bed of bureau, enzovoorts. Om deze kale muren enigszins op te vrolijken kun je kiezen voor een wanddecoratie met je eigen foto. Er zijn verschillende soorten wanddecoraties die je hierbij kunt gebruiken.

    Lees meer
  • Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips
    Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips

    Op 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Wil jij je vriend of vriendin, man of vrouw of geheime liefde verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Geef dan geen standaard presentjes als chocolade, een bosje bloemen of een knuffelbeertje, maar geef een cadeau waar je Valentijn echt blij van wordt. In dit artikel geven we drie cadeautips voor persoonlijke cadeaus voor Valentijn, zodat je jouw Valentijn dit jaar echt een uniek presentje kunt geven.

    Lees meer
  • Plexiglas schilderijen
    Plexiglas schilderijen

    Heb je een mooi schilderij gezien en wil je dit schilderij een bijzondere plek in je interieur geven? Dan hoef je het schilderij helemaal niet zelf te kopen door hier honderden, duizenden of zelfs miljoenen euro’s voor te betalen, want het is ook gewoon mogelijk om het schilderij zelf te laten drukken. Raadpleeg Nikkel-art.be en je hebt jouw favoriete kunstwerk in een mum van tijd in je huis hangen, zonder dat je hier veel geld voor hoeft te betalen.

    Lees meer
  • Foto op canvas op maat bestellen
    Foto op canvas op maat bestellen

    Wanneer je op zoek bent naar een leuk, persoonlijk en origineel cadeau voor een jarige, geslaagde of een getrouwd stel, kan een foto op canvas de uitkomst bieden. Een foto op canvas kun je op maat bestellen bij Nikkel-art.be, zodat de foto op canvas het gewenste formaat heeft. Daarbij kan een foto op canvas op maat bestellen de uitkomst zijn voor een kale en saaie muur in je woning, die wel enige opvrolijking kan gebruiken.

    Lees meer
Toont 1 tot 25 van 25 (1 pagina's)