Menu

Latest posts

Geplaatst in:"2022"

 
Sorteer op:
  • Top 12 badkamer achterwand - ideeën en inspiratie
    Top 12 badkamer achterwand - ideeën en inspiratie

    TOP 12 Bedrukte Acryl achterwanden voor badkamers. De badkamer is altijd ons toevluchtsoord - maar als u uw bad of douche niet kunt herschikken, kunt u de look veranderen!

    Lees meer
  • Top 11 behang in badkamer
    Top 11 behang in badkamer

    Behang is niet alleen voor slaapkamers. Het kan ook in de badkamer worden gebruikt. In dit artikel kijken we naar enkele redenen waarom behang een goed idee zou kunnen zijn voor je badkamer en naar enkele van de populairste ontwerpen om in je badkamer te gebruiken.

    Lees meer
  • De 10 beste kerstversieringen om de feestdagen te verbeteren
    De 10 beste kerstversieringen om de feestdagen te verbeteren

    De magie van de feestdagen hangt in de lucht! Terwijl de geur van warme appelcider en peperkoek uit je keuken drijft, maak je je huis feestelijk met een op kerst geïnspireerde print.

    Lees meer
  • Top 10 Behang in woonkamer- ideeën en inspiratie
    Top 10 Behang in woonkamer- ideeën en inspiratie

    Je hebt je huis ingericht als een gezellig nest. Maar er ontbreekt iets - behangpapier!

    Lees meer
  • Top 10 strand fotobehang - ideeën en inspiratie
    Top 10 strand fotobehang - ideeën en inspiratie

    Fotobehang is een geweldige manier om uw omgeving unieker en persoonlijker te maken. Het strand fotobehang is een zeer goede keuze als je je knusse ruimte meer als een strandvakantie wilt laten voelen. Het fotobehang is gemaakt van niet-giftige materialen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de verfdampen of blijvende geur in je huis. Het fotobehang is eenvoudig te plaatsen en heeft een langdurig effect.

    Lees meer
  • Top 10 bos fotobehang - ideeën en inspiratie
    Top 10 bos fotobehang - ideeën en inspiratie

    Een bosrijk fotobehang is als een venster naar het bos, met een zicht op de planten en bomen en is een goede manier om de natuur binnenshuis te brengen.

    Lees meer
  • 5 x vintage behang in de slaapkamer
    5 x vintage behang in de slaapkamer

    De laatste jaren is de liefde voor alles dat ‘retro’ en ‘vintage’ uitstraalt enorm gegroeid, en wel met reden. Een vintage of retro woonstijl barst van het karakter.

    Lees meer
  • Deco idee: kunst op je gordijnen
    Deco idee: kunst op je gordijnen

    Op zoek naar nieuwe gordijnen op maat? Bij het kiezen van gordijnen is het belangrijk om te weten welke opties er zijn.

    Lees meer
  • De leukste keuken behang ideeën
    De leukste keuken behang ideeën

    Wil je je keuken een nieuwe look geven, maar niet gelijk een volledig nieuwe keuken aanschaffen? Dan is je keuken behangen een goed idee! Behang is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je keuken wil vernieuwen, toch kan behang of fotobehang in de keuken heel erg mooi zijn.

    Lees meer
  • Verven over behang: tips en tricks
    Verven over behang: tips en tricks

    Je hebt al jaren aan een stuk hetzelfde behang of fotobehang tegen de muur, en hebt wel eens zin in wat anders. De muren opfrissen met een likje verf, dat lijkt je wel wat.

    Lees meer
  • Sporty-chic: de rugzak met trekkoorden is weer helemaal terug
    Sporty-chic: de rugzak met trekkoorden is weer helemaal terug

    Vind je het ook zo moeilijk om een klein, sportief rugzakje te vinden dat er niet suf en saai uitziet? Niet het zoveelste grijze of zwarte exemplaar, maar een leuk exemplaar dat jouw persoonlijkheid uitstraalt? Dan is een gepersonaliseerde rugzak met trekkoorden iets voor jou.

    Lees meer
  • Je deuren een nieuwe look te geven? dat doe je met deurstickers!
    Je deuren een nieuwe look te geven? dat doe je met deurstickers!

    Wil je de saaie effen deuren bij je thuis of op kantoor wat meer karakter geven? Dan is een deursticker de ideale oplossing! Struin door de ruime collectie Deurstickers en maak je keuze uit miljoenen kwaliteitsvolle foto’s om op een deursticker op maat te bestellen.

    Lees meer
  • Zo kan je je eigen foto op groot formaat laten drukken
    Zo kan je je eigen foto op groot formaat laten drukken

    Bij Nikkel Art vind je de mooiste gepersonaliseerde wanddecoratie en interieurtextiel op maat. Je hebt keuze uit miljoenen prachtige foto’s, afbeeldingen en patronen, met passie gemaakt door fotografen en artiesten van over de hele wereld, die je op een materiaalsoort naar keuze kan bestellen.

    Lees meer
  • Stijlvol en chic: zwart in de slaapkamer
    Stijlvol en chic: zwart in de slaapkamer

    Je slaapkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn. Want je wil natuurlijk iets trendy, maar ook iets tijdloos. Ben je fan van zwart? Dan is een slaapkamer met zwarte kleuren zeker en vast iets voor jou!

    Lees meer
  • Hoe behang verwijderen? zo!
    Hoe behang verwijderen? zo!

    Wil je een muur die behangen is in een nieuw jasje steken met nieuw behang of fotobehang? Dan is het eerst nodig om het bestaande behang van de muur te verwijderen. Behangen over oud behang is namelijk geen goed idee, en dit om wel twee redenen.

    Lees meer
  • Top 20 canvas foto decoratie
    Top 20 canvas foto decoratie

    Een foto op canvas: de ultieme klassieker onder de wanddecoratie. Canvas wanddecoratie is niet alleen al jaren populair, dit type wanddecoratie gaat ook jarenlang mee. Tijdloos én duurzaam dus.

    Lees meer
  • 4 x de mooiste decoratie voor beach vibes in de badkamer
    4 x de mooiste decoratie voor beach vibes in de badkamer

    Staat een vakantie dit jaar niet op de planning? Of wil je gewoon het hele jaar door genieten van een heerlijk vakantiegevoel in huis? Haal die zomerse vakantiesfeer dan naar binnen met een badkamer die heerlijk zonnige beach vibes uitstraalt!

    Lees meer
  • Wanddecoratie in lichte kleuren als eye-catcher in je woonkamer
    Wanddecoratie in lichte kleuren als eye-catcher in je woonkamer

    Je eigen woonkamer is een plek om thuis te komen en gezellig samen te zijn. De juiste kleuren kiezen is een belangrijk aspect van het comfortabel maken van je woonruimte, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

    Lees meer
  • 4 x rood als statement kleur in je keuken
    4 x rood als statement kleur in je keuken

    De keuken is een van leukste kamers om tijd in te spenderen. En dat is zo gek nog niet: het is vaak dé plek waar je met gezin of vrienden samenkomt, fijne gesprekken voert en leuke momenten viert. Je start er ’s morgens de dag met een kop koffie en zet er op vrijdag het weekend in met een goed glas wijn.

    Lees meer
  • Top 7 behang ideeën om de kinderkamer op te fleuren
    Top 7 behang ideeën om de kinderkamer op te fleuren

    Een kinderkamer hoort een plaats van vreugde en creativiteit zijn. Wil je de look van de kamer van je kind compleet maken? Behang een geweldige manier om de kinderkamer meer kleur en persoonlijkheid te geven.

    Lees meer
  • Zomer gevoel in de slaapkamer met deze 5 tips
    Zomer gevoel in de slaapkamer met deze 5 tips

    Het is zomertijd! Naarmate de zomer vordert en de temperatuur stijgt, wordt het moeilijk om niet de héle dag buiten door te brengen. Voor die enkele momenten dat je dan toch binnen bent, is de juiste sfeer essentieel.

    Lees meer
  • Welke soort raamdecoratie voor welk soort kinderkamer
    Welke soort raamdecoratie voor welk soort kinderkamer

    Ben je een kinderkamer aan het inrichten? Of heeft de kamer van jouw kleine spruit, baby of tiener nieuwe raambekleding nodig? Dan is het zeker belangrijk om te kiezen voor de juiste raamdecoratie. Niet alleen qua kleur of stijl, maar ook qua functionaliteit.

    Lees meer
  • Buiten eten: nog gezelliger met een tafelkleed op maat
    Buiten eten: nog gezelliger met een tafelkleed op maat

    Heerlijk, die zonnige dagen met zachte temperaturen. Op zo’n dag gaat er niets boven gezellig samenzijn en iets eten of drinken in de buitenlucht. Aperitieven na je werk met vrienden, ontbijten op zondagochtend met je gezin, een feestmaal om een verjaardag of bruiloft te vieren of romantisch dineren met z’n twee?

    Lees meer
  • Het decor van gtst in een nieuw jasje, dankzij nikkel art
    Het decor van gtst in een nieuw jasje, dankzij nikkel art

    Wel 2 miljoen! Met zóveel zijn ze, het aantal Nederlandse gezinnen dat dagelijks weer de tv aanzet om de afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) te volgen. De tv-serie is in Nederland al jaren razend populair. De huiskamer van de familie Verduyn is dus één van de meest bekeken van Nederland.

    Lees meer
  • Monument decoratie in de woonkamer
    Monument decoratie in de woonkamer

    Een monument is een beeld of gebouw met een artistieke, culturele of wetenschappelijke waarde. Denk aan een kerk, maar ook een standbeeld, kasteel of zelfs een landschap. Veel monumenten zijn echte toeristische trekpleisters geworden, omwille van hun bijzondere uitzicht of hun belangrijke socio-culturele betekenis.

    Lees meer
  • 7x deco ideeën met Barcelona voor je eetkamer
    7x deco ideeën met Barcelona voor je eetkamer

    Zoek je inspiratie voor wanddecoratie in je eetkamer? En hou je van de Spaanse cultuur? Haal dan inspiratie uit Barcelona! Een prachtige culturele stad waar je kan je genieten van heerlijke Mediterrane gastronomie én bijzondere architectuur.

    Lees meer
  • Warme woestijn decoratie voor je slaapkamer
    Warme woestijn decoratie voor je slaapkamer

    Op zoek naar een manier om je slaapkamer een warme sfeer te geven? Haal inspiratie uit de woestijn. De woestijn is een ware inspiratiebron voor iedere liefhebber van een warme, botanische interieurstijl.

    Lees meer
  • Nasa foto decoratie als eye-catcher in je bureauruimte
    Nasa foto decoratie als eye-catcher in je bureauruimte

    Het heelal en de ruimtevaart, het blijft een fascinerend gegeven. Een bijzondere, oneindige ruimte boordevol sterren en planeten. En dat heeft NASA geweten. Al meer dan 60 jaar onderzoekt de ruimtevaartorganisatie het heelal.

    Lees meer
  • 7x aquarel natuur wanddecoratie op maat
    7x aquarel natuur wanddecoratie op maat

    Waterverf of aquarel is een van de meest sierlijke schildertechnieken die er bestaat. Pas aquarel toe op het thema ‘natuur’, en je krijgt een prachtige combinatie om je interieur mee te stylen: wanddecoratie met aquarel natuur.

    Lees meer
  • 7 x originele ideeën met pauw foto decoratie
    7 x originele ideeën met pauw foto decoratie

    Op zoek naar een manier om je interieur op een stijlvolle manier meer kleur te geven? Met decoratieve pauw foto’s aan de muur laat je je interieur stralen als nooit tevoren. Gracieus, kleurrijk en charmant… De pauw is niets voor niets een van de meest fotogenieke sterren van het vogelrijk!

    Lees meer
  • Geef je retro badkamer interieur meer kleur met deze tips
    Geef je retro badkamer interieur meer kleur met deze tips

    Als er één trend is die de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt, dan is het wel die van vintage meubels en een retro interieur. Zo ook in de badkamer. De retro badkamer look kenmerkt zich door unieke tweedehands badkamer kastjes, retro spiegels, een bad op pootjes en vintage design.

    Lees meer
  • Interieur inspiratie: abstracte golven in je interieur
    Interieur inspiratie: abstracte golven in je interieur

    Voeg digitale kunst en abstracte kunst samen, en je krijgt een enorm interessante nieuwe kunstvorm. Één van de vormen die vaak wordt gebruikt bij abstracte digitale kunst, zijn golven.

    Lees meer
  • Style je keuken met foto's van kruiden
    Style je keuken met foto's van kruiden

    Geef je keuken of eetkamer een kleurrijke eyecatcher met een foto van kleurrijke kruiden en specerijen. Het prachtige kleurenpalet maakt je instant vrolijk en je kan de smakelijke geuren van onder andere kaneel, basilicum en rozemarijn bijna ruiken. Een must-have voor iedere kruiden liefhebber!

    Lees meer
  • 6 x zomerse sierkussens in je veranda en tuin
    6 x zomerse sierkussens in je veranda en tuin

    We weten het, het is nog lente! Maar als je net zo hard van de zon kan genieten als ons, kijk ook jij waarschijnlijk stiekem al uit naar de zomer. In het bijzonder die lange, zwoele zomerdagen die je maximaal buiten in je tuin wil spenderen. Is jouw tuin of veranda al zomerklaar? Niet zonder enkele gezellige sierkussens!

    Lees meer
  • Deco idee: sier je interieur met het prachtige heelal
    Deco idee: sier je interieur met het prachtige heelal

    Ons zonnestelsel of heelal heeft iets bijzonders. In de donkere, oneindige ruimte vind je maar liefst 8 grote planeten, duizenden astroïden en miljarden sterrenstelsels. Steeds meer interieur designers laten zich vandaag de dag inspireren door die fascinerende galactische ruimte.

    Lees meer
  • Decoratie met brandhoud textuur in je interieur
    Decoratie met brandhoud textuur in je interieur

    We didn’t start the fire... of wel? Interieurdecoratie met brandhout textuur is helemaal hot! Van de close-up van prachtige houtnerven tot een sfeervolle momentopname van een knetterend kampvuur, foto’s met brandhout textuur passen bij een groot aantal interieurstijlen en vullen de kamer met een warme, natuurlijke en gemoedelijke sfeer.

    Lees meer
  • 7 x fotodecoratie met voertuigen in je interieur
    7 x fotodecoratie met voertuigen in je interieur

    Bij foto’s van voertuigen denk je waarschijnlijk niet meteen aan je interieur of aan wanddecoratie. Toch kunnen voertuigen soms stoere, avontuurlijke, spectaculaire of gewoon erg mooie beelden opleveren voor in je interieur. In deze blog tonen we je hoe.

    Lees meer
  • Personaliseer je muren met fotoprints van venetië
    Personaliseer je muren met fotoprints van venetië

    Venetië, de betoverende Italiaanse stad, omringd door water. Ooit machtige economisch centrum, maar tegenwoordig één van de meest romantische steden van Italië of zelfs Europa. Met zijn honderden bruggetjes en kanalen is een wandeling door de historische binnenstad een prachtige ontdekkingstocht.

    Lees meer
  • In de kijker: ingelijste posters in zomerse kleuren
    In de kijker: ingelijste posters in zomerse kleuren

    Zomer… wie kijkt er niet naar uit! Die heerlijke zorgeloze dagen vol plezier en zonneschijn. Kan jij niet wachten tot de zomer er is? Haal de zon alvast in huis met een fotowand in een vrolijk kleurenpalet waar je instant een vakantiegevoel van krijgt.

    Lees meer
  • Fotogeniek antwerpen: ontdek het hier
    Fotogeniek antwerpen: ontdek het hier

    Het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Centraal Station, de Grote Markt, … Antwerpen kent heel wat architecturale pareltjes die een ware streling zijn voor het oog. Zelfs de haven kan voor fotogenieke panorama’s zorgen!

    Lees meer
  • 3d letters: persoonlijke decoratie voor de slaapkamer
    3d letters: persoonlijke decoratie voor de slaapkamer

    Een leuk, origineel én persoonlijk cadeau vinden voor kersverse ouders of voor een kind, het is een van de moeilijkste dingen die er bestaat. Ben jij momenteel op zoek naar zo’n cadeau om jonge ouders of om je eigen kind of kleine nichtje of neefje mee te verrassen? Dan zijn decoratieve 3D letters zeker en vast wat voor jou!

    Lees meer
  • Woondecoratie met muziek foto’s
    Woondecoratie met muziek foto’s

    Hartstochtelijk muziekliefhebber? Dan klinkt decoratie met muziek foto’s je waarschijnlijk als muziek in de oren! Een plexiglas schilderij met een zwart-wit foto van je favoriete instrument? Of een illustratie van een muzikant op canvas?

    Lees meer
  • Gletsjers als eye-catcher in je interieur
    Gletsjers als eye-catcher in je interieur

    Gletsjers zijn prachtige natuurlandschappen met een ongeëvenaarde schoonheid. Ze ontstaan op plekken waar er voor een lange periode meer sneeuw valt dan er smelt. De sneeuw hoopt zich op en wordt samengedrukt tot een gladde ‘ijsrivier’ die heel langzaam naar beneden stroomt.

    Lees meer
  • Origineel kraamcadeau: geboortekussen met naam
    Origineel kraamcadeau: geboortekussen met naam

    Is er onlangs een nieuw wondertje in je familie of vriendenkring geboren? Wat leuk! Tijd om de kersverse ouders te feliciteren. Natuurlijk wil je de ouders niet zomaar een cadeau geven, maar een leuk, origineel en persoonlijk kraamcadeau. Geen idee wat je moet kiezen?

    Lees meer
  • 7 interieur ideeën met zwart-witfoto’s
    7 interieur ideeën met zwart-witfoto’s

    Wanneer een foto enkel uit zwart, wit en grijze tinten bestaat, verdwijnt elke afleiding van kleur en hebben we enkel oog voor het onderwerp van de foto. Onze aandacht verschuift van de kleuren naar de vormen, texturen, contrasten en de compositie.

    Lees meer
  • 30 x tuinposter trends voor een sfeervolle tuin en terras
    30 x tuinposter trends voor een sfeervolle tuin en terras

    Je tuin, terras of balkon een gezellige sfeer geven kan met planten, terrasmeubels, lampionnen… en tuinposters! Een tuinposter is een echte must-have en kan je muren, schutting of balkon in een wip helemaal opfleuren. Een tuinposter is een zachte, stevige tuindoek met een prachtige foto of afbeelding die je op maat kan bestellen.

    Lees meer
  • 7 creatieve ideeën met snelweg bij nacht foto’s
    7 creatieve ideeën met snelweg bij nacht foto’s

    Nachtfotografie is een enorm leuke vorm van fotografie die opvallende beelden oplevert. Het is de ideale mogelijkheid om bijzondere lichteffecten vast te leggen die overdag niet mogelijk zijn. Door met de nachtverlichting te spelen, kan je effecten creëren zoals lichtstrepen van auto’s en lichtsterren van straatverlichting.

    Lees meer
  • Wat zijn de verschillen tussen behang en fotobehang?
    Wat zijn de verschillen tussen behang en fotobehang?

    De laatste tijd zien we een flinke opmars van behang in moderne woon- en kantoorruimtes. Behang is dan ook een leuke en eenvoudige manier om een muur in de kijker te zetten en de kamer een nieuwe look te geven. Met behang kan je alle kanten op: van een kleine accentmuur tot een volledige kamer vol behang.

    Lees meer
  • Personaliseer je muren met foto prints van Amsterdam
    Personaliseer je muren met foto prints van Amsterdam

    Amsterdam. Hoewel het een hoofdstad is, merk je al snel dat er een gezellige sfeer hangt en het centrum zeer menselijk, bijna pittoresk aanvoelt. Gevarieerde architectuur, sfeervolle straatjes en bovendien veel water en groen.

    Lees meer
  • 23 inpsiraties voor paasdecoratie 2022
    23 inpsiraties voor paasdecoratie 2022

    De lente is in het land en dat betekent dat ook Pasen weer voor de deur staat. Of je nu plannen hebt om een paasfeest te organiseren of je wil je huis gewoon in een vrolijke lente sfeer brengen, paasdecoratie en lente decoratie is altijd een goed idee. Hoewel al die Pasen knutselwerkjes erg schattig zijn, houden wij het graag simpel.

    Lees meer
  • Nikkel art mee in actie voor Oekraïne: 2 ton hulp!
    Nikkel art mee in actie voor Oekraïne: 2 ton hulp!

    De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Dat geldt ook voor het team van Nikkel Art. Voorbije week heeft een groot deel van het Nikkel Art team de handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen om een enorme hoeveelheid aan medisch materiaal in te zamelen voor de hulpbehoeftigen van de oorlog in Oekraïne.

    Lees meer
  • 3x slaapkamer raamdecoratie op maat
    3x slaapkamer raamdecoratie op maat

    Jouw slaapkamer is jouw veilige haven, een toevluchtoord waar je na een lange dag vol hectiek kan ontspannen en terug tot jezelf kan komen. Het is dan ook essentieel dat jouw slaapkamer past bij jouw persoonlijkheid en volledig voldoet aan jouw wensen.

    Lees meer
  • De mooiste raamdecoraties van 2023
    De mooiste raamdecoraties van 2023

    Raamdecoratie is de ideale manier om het binnen gezellig en comfortabel te maken. Van weelderige gordijnen in zachte tinten tot strakke rolgordijnen met een eigenzinnig patroon. Voor welk soort raambekleding je ook gaat, met de juiste gordijnen op maat of foto rolgordijnen op maat creëer je de nodige privacy, de ideale hoeveelheid lichtinval en een warme sfeer.

    Lees meer
  • Jungle fever: decoratie met tijgers
    Jungle fever: decoratie met tijgers

    Invloeden van dieren in je interieur zijn op dit moment erg in trek in de wereld van interieurdesign. Beelden van aapjes, foto’s van olifanten, pauwenveren, sierkussens met zebraprints… Je kan er niet meer om heen! Op 1 februari is met het Chinese nieuwjaar ook het jaar van de Tijger gestart, en dat inspireerde ons om onze leukste decoratie met tijgers in de kijker te zetten.

    Lees meer
  • Kies de juiste gordijnen met deze 4 tips
    Kies de juiste gordijnen met deze 4 tips

    Dat gordijnen zorgen voor meer knusheid en sfeer in huis, is een feit. Ze springen meteen in het oog en zijn bepalend voor de look van je interieur. Maar soms zijn ze ook gewoon noodzakelijk. Natuurlijk licht dat door de kamer stroomt is namelijk heel erg mooi, maar als je wil slapen of privacy nodig hebt, zijn gordijnen onmisbaar.

    Lees meer
  • Vintage en elegant: paisley in je interieur
    Vintage en elegant: paisley in je interieur

    Terug van nooit weggeweest: paisley! Binnen mode en interieurdesign is paisley al jaren een klassieker. Het motief bestaat uit verschillende blaadjes met een spits uitlopend einde. De oorsprong van paisley ligt in India en het voormalige Perzië. Pas in de 19de eeuw werd paisley ook in het westen een echte rage, mede dankzij Britse koningin Victoria, die graag paisley sjaals droeg.

    Lees meer
  • Tuinposters: 28 sfeervolle ideeën
    Tuinposters: 28 sfeervolle ideeën

    Het is bewezen: een wooninrichting die bij je eigen karakter past, maakt je gelukkiger. Ook je tuin, terras of balkon behoren tot je woning. Reden genoeg dus om je buiten interieur de aandacht te geven die het verdient! Heb je een lege deur, schutting of muur in je tuin? Tover die om tot een sfeervolle eyecatcher met een tuinposter. Onze tuinposter zijn weerbestendig en kan je dus het hele jaar door laten hangen. Zo kan je niet alleen op zonnige lentedagen, maar ook tijdens de herfst en...

    Lees meer
  • Deco tip: sier je muren met lijntekeningen
    Deco tip: sier je muren met lijntekeningen

    Een lijn: een van de meest fundamentele elementen van kunst. Door lijnen op een speelse en subtiele manier samen te voegen, ontstaat een lijntekening. Wat zo’n tekening zo bijzonder maakt, is dat deze vaak in één enkele beweging – zonder pen of potlood op te heffen – op papier wordt gezet.

    Lees meer
  • Interieurtextiel met een romantisch tintje
    Interieurtextiel met een romantisch tintje

    Liefhebber van een romantische interieurstijl? Dan ben je niet alleen. Warme en zachte kleuren, sierlijke materialen en een nostalgische sfeer, wie houdt er nu niet van? Je huis romantisch inrichten is niet zo moeilijk, als je maar een idee hebt over hoe je de juiste kleuren en decoraties kan combineren.

    Lees meer
  • 33 fotobehang en behang inspiraties voor de kinderkamer
    33 fotobehang en behang inspiraties voor de kinderkamer

    De plek waar ze spelen, lachen, dromen… Tover de kinderkamer om tot een magische wereld met een leuk fotobehang. Stoer, lief of schattig? Prikkel de verbeelding van je kleintje met een fantasierijke fotoprint. Met zoveel leuke thema’s om uit te kiezen, vind je vast en zeker een kinderkamer fotobehang dat in de smaak valt bij je lieveling. Kies voor iets kleurrijks en creatiefs, want als er één plaats is waar je lekker kan experimenteren is het wel de kinderkamer. Vind je de ruime keuze nogal...

    Lees meer
  • Dit zijn de behangtrends van 2022
    Dit zijn de behangtrends van 2022

    De behangtrend is al enkele jaren aan zijn opmars bezig en dat zal de komende jaren niet snel verdwijnen. Er is dan niets eenvoudiger om je interieur snel een compleet nieuwe look geeft. Met vliesbehang breng je de lijm rechtstreeks op de muur aan en kan je meteen beginnen te plakken.

    Lees meer
  • Decoreer je slaapkamer met fotobehang
    Decoreer je slaapkamer met fotobehang

    Een rustgevende sfeer is onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Met ons fotobehang tover jij je slaapkamer in geen tijd om tot een heus ontspanningsoord. Voor de romantische zielen hebben we een uitgebreide collectie bloemen op fotobehang. De dromerige types zullen dan weer gecharmeerd zijn door een wolkenhemel of pier op fotobehang. Welk patroon jij ook verkiest, met ons prachtige fotobehang in de slaapkamer zal je slapen als een roos.

    Lees meer
  • Ontwerp zelf je valentijn fotocadeau
    Ontwerp zelf je valentijn fotocadeau

    Over een maandje is het weer zover, Valentijn! Dit jaar hoef je gelukkig niet last-minute naar de winkel hollen voor een cliché Valentijnscadeau (bye bye boeket bloemen of doos pralines!), want met een gepersonaliseerd fotocadeau geef je dit jaar een geschenk waarmee je écht kan laten zien hoeveel je om je partner geeft! Onze eenvoudig te ontwerpen fotoproducten zijn origineel, duurzaam en eenvoudig zelf te ontwerpen.

    Lees meer
  • 7 x originele horoscoop fotodecoratie
    7 x originele horoscoop fotodecoratie

    Als gebeten bent door astrologie en graag over sterrenbeelden leest, waarom dit thema dan niet opnemen in je interieur? Van abstracte horoscoop illustraties tot magische foto’s van sterrenbeelden in de ruimte, horoscoop fotodecoratie is ideaal als je je interieur persoonlijker wil maken.

    Lees meer
Toont 1 tot 64 van 64 (1 pagina's)