tot 30% Korting - Alleen tot 22.01
/ Korting al geactiveerd!

Beste review van de maand!

Elke maand wordt de beste review gekozen door onze productspecialisten. De schrijver van deze review wordt beloond met een cadeaubon van €50!

08.2018

Fantastische mooie foto op wit aluminium laten drukken onwijs mooi geworden, zeer netjes verpakt en op tijd geleverd we zijn erg blij en tevreden, we hebben hier ook in februari een bestelling gedaan van fotobehang ook prachtig en makkelijk op te brengen omdat het zelfklevend was, gaan hier zeker vaker bestellen echt top kwaliteit producten.

Ramona Mauritsz / 29.08.2018


09.2018

Heel tevreden, prachtige aluminium kader en prachtig fotobehang.
Supercontent over het resultaat van beide leveringen. Heel mooie kader in aluminium. Prachtig fotobehang. Ik kreeg heel veel 'wauw' opmerkingen!
Ik beveel het bedrijf zeker aan.

Petra Lahousse / 12.09.2018


10.2018

Super, professioneel en Belgisch. Eindelijk een bedrijf gevonden dat een grote keuze aanbied aan foto’s, ondergronden en afmetingen. Ik had deze toepassing al jaren in mijn hoofd, maar vond geen uitvoerder.
Toeval, ik was op zoek naar muurstickers voor in mijn woning, (deze is voor later) en nu heb ik een fantastisch promomateriaal op tuinposter voor mijn winkel. Het uithangbord mag er wezen.
Snel, mooie kleuren en voor binnen en buiten.
Voor mij was de grote keuze aan mooie, sterke pixel foto’s zeer belangrijk.

Ann Wuytack / 19.10.2018


Bekijk alle beoordelingen