Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Praag is een van de mooiste steden van Oost Europa. De stad is vrij modern en goed ingericht op de eisen en wensen van de hedendaagse toerist, maar tegelijkertijd is de bijzondere stad erg authentiek. U bewondert hier diverse mooie bruggen, maar ook indrukwekkende kastelen en andere oude bouwwerken. Veel mensen die in Praag zijn geweest, noemen de stad een echt sprookje.

Bent u groot fan van de bijzondere sfeer in Praag? Dan kunt u deze sfeer in huis halen. Dit doet u door uw favoriete foto van de mooie stad af te laten drukken op een foto op aluminium. U kunt een foto van een bekende bezienswaardigheid in de stad af laten drukken, maar u kunt ook een onbekender stukje Praag naar voren laten komen in uw interieur.

In deze fotocategorie vindt u onder andere afbeeldingen van Charles Bridge, Old Town Square en de mooie skyline van Praag. Bekijk de foto’s op deze pagina en u vindt vanzelf een prachtige afbeelding die echt bij u en uw interieur past. Goed om te weten: alle foto’s in deze categorie zijn door professionele fotografen gemaakt.