Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Deurstickers Noord Europa - Hamnoy village in winter #141753163

Deurstickers Noord Europa - Hamnoy village in winter
Deurstickers Noord Europa - Hamnoy village in winter
Deurstickers Noord Europa - Hamnoy village in winter
Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© Castenoid
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
4. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
1
Enkel-/meervoudig


Breedte [cm]
1
2
3
4
5
6
7
8
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
De prijs: 0€
Je bespaart 20%: 0€
0€

Beoordelingen

Door: Kathleen 03-06-2019
Product: Stickers

Alles perfect verlopen

Door: Kathleen 23-05-2019
Product: Stickers

Alles perfect verlopen met de eerste bestelling van een muursticker. Ik heb dan maar meteen een volgende besteld, die werd vandaag geleverd ... opnieuw alles perfect verlopen dus zeker aanbeveling waard ! Foto volgt op jullie FB pagina

Door: Stephanie 20-05-2019
Product: Stickers

Hoe strak? SUPER strak! Met een klein hartje een gigantische sticker besteld van 2m40 op 2m15 om mijn inbouwkast af te werken met een afbeelding van het strand. Ik had wat schrik voor een wazige afbeelding of niet correcte afmetingen, maar dit was allemaal overbodig. Ik heb 4 schuifdeuren, dus had 4 stickers van 80cm om aan te brengen. Het aanbrengen zelf lukte bij 2 panelen foutloos. Bij de 2 overige stickers hebben we een aantal keren met de handen in het haar gezeten. Uiteindelijk is dit niet aan het eindresultaat te zien en is iedereen jaloers op het "masterpiece". Helaas kan ik geen foto toevoegen, want dat had je zeker overtuigd om te kopen!

Deurstickers

Deurstickers

Deursticker is een geweldige manier om oude deur te vernieuwen of maak een geheel nieuwe deur op een ongebruikelijke manier. De deurstickers zijn gemaakt op maat waardoor je onze stickers eigenlijk op elke deur kan plakken.
Op maat verkrijgbaar.

De deursticker worden geprint in een levendige en hoge resolutie van 1440 dpi met eco-milieuvriendelijk inkten - "Latex inkten", die kleurecht en water- en weerbesteding (UV) zijn.
De stickers worden voorzien van een duurzaam glans laminaat ter bescherming tegen externe factoren. Lamineren van stickers verlengt de levensduur van de kleur en beschermt tegen krassen.

Wij adviseren om de deursticker iets groter te bestellen dan de deur. Na het plakken kunnen de randjes weggesneden worden met een scherp mesje.

Soortgelijke foto's

Andere foto's in deze categorie