tot 30% Korting - Alleen tot 23.05
/ Korting al geactiveerd!

Deurstickers Bakkerij - Bio Brot Bäckerei #161987101

Deurstickers Bakkerij - Bio Brot Bäckerei
Deurstickers Bakkerij - Bio Brot Bäckerei
Deurstickers Bakkerij - Bio Brot Bäckerei
Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© Philippe Ramakers
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
4. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
1
Enkel-/meervoudig


Breedte [cm]
1
2
3
4
5
6
7
8
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
De prijs: 0€
Je bespaart 20%: 0€
0€

Beoordelingen

Door: Stephanie 20-05-2019
Product: Stickers

Hoe strak? SUPER strak! Met een klein hartje een gigantische sticker besteld van 2m40 op 2m15 om mijn inbouwkast af te werken met een afbeelding van het strand. Ik had wat schrik voor een wazige afbeelding of niet correcte afmetingen, maar dit was allemaal overbodig. Ik heb 4 schuifdeuren, dus had 4 stickers van 80cm om aan te brengen. Het aanbrengen zelf lukte bij 2 panelen foutloos. Bij de 2 overige stickers hebben we een aantal keren met de handen in het haar gezeten. Uiteindelijk is dit niet aan het eindresultaat te zien en is iedereen jaloers op het "masterpiece". Helaas kan ik geen foto toevoegen, want dat had je zeker overtuigd om te kopen!

Door: Denise Nuffelen 12-05-2019
Product: Stickers

Vlotte en snelle levering maar... omdat we de foto verspreid hadden over 4 deuren is hij nu wellicht onscherp. Dat is dus wel een tegenvaller. We betreuren het ook dat er geen viltrakel mee geleverd werd. Bij een bestelling van meer dan 200 euro mag dat eigenlijk wel. We zijn nu bijna een maand na levering verder en hebben de deurstickers nog steeds niet kunnen hangen omdat een firma een bestelde viltrakel niet opstuurt. Het zou een mooie service van Nikkel art zijn als ze ook viltrakels te koop aan bieden.

Door: PATRICK DE VYLDER 14-01-2019
Product: Stickers

Super mooie deurposter en mooi van kleur en goed verpakt in stevige kokker

Deurstickers

Deurstickers

Deursticker is een geweldige manier om oude deur te vernieuwen of maak een geheel nieuwe deur op een ongebruikelijke manier. De deurstickers zijn gemaakt op maat waardoor je onze stickers eigenlijk op elke deur kan plakken.
Op maat verkrijgbaar.

De deursticker worden geprint in een levendige en hoge resolutie van 1440 dpi met eco-milieuvriendelijk inkten - "Latex inkten", die kleurecht en water- en weerbesteding (UV) zijn.
De stickers worden voorzien van een duurzaam glans laminaat ter bescherming tegen externe factoren. Lamineren van stickers verlengt de levensduur van de kleur en beschermt tegen krassen.

Wij adviseren om de deursticker iets groter te bestellen dan de deur. Na het plakken kunnen de randjes weggesneden worden met een scherp mesje.

Soortgelijke foto's

Andere foto's in deze categorie