tot 30% Korting - Alleen tot 20.09
/ Korting al geactiveerd!

beautiful sunset on the beach #40029593

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© Yahya Idiz
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Kies een ophangsysteem
4. Voeg een optie toe
Kader
Standard
2 Luik
3 Luik
4 Luik
Kader
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
De prijs: 0€
Je bespaart 30%: 0€
0€

Beoordelingen

Door: Nicky 18-09-2018
Product: Foto op Aluminium

Super blij met mijn hele bestelling. Alles was helemaal naar wens, net zoals ik het had voorgesteld. De kwaliteit is top en het ophangsysteem zeer praktisch. Enkel duurt het wel even vooraleer ik het in ontvangst kon nemen nl 11 dagen vanaf dag van bestelling en tevens betaling van 25/8 tot en met 5/9. Wel zeer goed verpakt, zodat het niet beschadigd kon worden. Courier had wel de plaats waar hij het mocht neerzetten bij niet thuis zijn niet doorgekregen, maar hij belde me wel op wanneer hij merkte dat er niemand thuis was, zodat ik de plaats telefonisch kon doorgeven en hij mijn pakket alsnog heeft kunnen achterlaten. Zeer tevreden over het resultaat

Door: Ramona Mauritsz 29-08-2018
Product: Foto op Aluminium

Fantastische mooie foto op wit aluminium laten drukken onwijs mooi geworden,zeer netjes verpakt en op tijd geleverd we zijn erg blij en tevreden,we hebben hier ook in februari een bestelling gedaan van fotobehang ook prachtig en makkelijk op te brengen omdat het zelfklevend was,gaan hier zeker vaker bestellen echt top kwaliteit producten.

Door: Peter Borgerding 29-08-2018
Product: Foto op Aluminium

Ik ben te vreden

Gratis ophangsysteem voor elke Foto op aluminium!

Foto op aluminium U krijgt een gratis ophangsysteem meegeleverd bij uw foto op aluminium. Dit ophangsysteem bestaat uit een bevestigingsplaat voor de achterkant van uw aluminium.

Hiermee kunt u uw foto op aluminium eenvoudig aan de muur hangen, zonder dat het ophangsysteem zichtbaar is.

Bij de ophangset worden tevens twee afstandhouders geleverd, zodat uw foto altijd recht en een stukje van de muur hangt.

Afhankelijk van de grootte van uw schilderij kunnen er meerdere ophangsystemen door ons bevestigd worden. U ontvangt het schilderij klaar om op te hangen.

Als u het schilderij wil plakken tegen de muur moet u niet kiezen voor het gratis ophangsysteem want nadat het ophangsysteem geplakt is, is het niet meer verwijderbaar.

Het voordeel van ons systeem is dat u snel en eenvoudig uw foto op aluminium ophangt.

Schroeven en pluggen inbegrepen