Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

Centraal-Amerika bestaat uit de landen Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Panama. Deze landen zijn allemaal uniek, maar hebben wel enkele dingen met elkaar gemeen. Een belangrijke overeenkomst tussen de verschillende Centraal-Amerikaanse landen, is dat de landen allemaal prachtige natuurgebieden kennen.

Centraal-Amerika heeft een tropisch klimaat. Het wordt warm in de verschillende Centraal-Amerikaanse landen, maar het is er ook vochtig. Deze weersomstandigheden zijn perfect voor bepaalde bomen, planten, bloemen en ook exotische dieren. Dit maakt Centraal-Amerika de perfecte vakantiebestemming voor de natuurliefhebber.

Bent u een keer in Centraal-Amerika geweest en was u ontzettend onder de indruk van de prachtige natuur van dit continent? Dan kunt u deze natuur in uw eigen woning halen. Niet door een exotische plant te kopen, maar door een foto van Centraal-Amerika af te laten drukken op een fotoproduct naar keuze. Op deze pagina vindt u onze complete fotocollectie met prachtige foto’s van Centraal-Amerika. Het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriete foto zoeken en deze bestellen bij Nikkel-Art. U kunt de foto op canvas laten drukken, maar ook op een plexiglas plaat, een aluminium plaat of zelfs een stuk glas voor de achterwand van uw keuken.