Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts


Een foto op canvas is een klassieker onder de wanddecoratie. Met dit tijdloze interieuraccessoire voeg je een persoonlijk karakter toe aan iedere ruimte.
Fleur je woonkamer op met een op maat gemaakt canvas met daarop een foto van een prachtig bos, een uniek panorama, een iconische skyline of een artistiek portret. Of decoreer de wanden van je woning of handelszaak met dieren, bloemen, watervallen en zo meer op een twee-, drie- of vierluik op canvas. Welke look je ook wil realiseren, er is een foto op canvas voor elke sfeer en iedere stijl.
In ons uitgebreide assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s vind je heel wat inspiratie om een gezellige sfeer te creëren in iedere kamer, van keuken tot slaapkamer. Kies de foto die het best bij jou en je binnenhuisinrichting past en personaliseer je canvas door de gewenste afmetingen in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. De glanzende afwerking en levendige kleuren van je foto op canvas worden beschermd door een uv-bestendige laag. Zo blijft je wanddecoratie ook in volle zon stralen.

Beoordelingen

Roger VdS
Door: 21-04-2020

Was aangenaam verrast met het resultaat van een foto op canvas een grote canvas. Een aanbeveling waardig

Roger VdS
Door: 16-04-2020

Nog een eigen foto op canvas laten afdrukken en deze keer op 120 x 80 cm. Was er niet gerust in gezien de afmetingen doch wanneer ik de canvas uit de

ronny linda claus
Door: 15-04-2020

prachtig mooi print echt de moeite om te bestellen

Carina
Door: 02-03-2020

Zeer tevreden zowel vd kwaliteit als de levertermijn. Die was 14 dagen en 2 dagen later werd het al geleverd! Een aanrader