Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Antarctica is de naam van het continent dat rond de Zuidpool van de aarde ligt. Het continent ziet er heel anders uit dan de andere continenten. Niet alleen omdat er veel ijs ligt en het continent grote hoeveelheden ijswater heeft, maar ook omdat er hele andere dieren wonen dan op de andere continenten. Op Antarctica komt u dieren tegen die u verder alleen in de dierentuin kunt bewonderen, waaronder pinguïns, ijsberen en zeehonden.

Antarctica heeft een hele bijzondere uitstraling en sfeer. Wilt u deze sfeer naar voren laten komen in uw stijlvolle interieur? Dan laat u een mooie foto van de Zuidpool afdrukken op een foto op plexiglas, foto op canvas of foto op tuinposter. Dit kan een foto zijn van een blok ijs of een meer met ijswater, maar het kan ook foto zijn van een van de bijzondere diersoorten die op Antarctica voorkomt. Bekijk de foto’s op deze pagina en u vindt vanzelf een foto die een plekje verdient in uw interieur.

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door professionele fotografen. En omdat de foto’s altijd met de beste printer op een fotoproduct naar keuze worden gedrukt, komt de kwaliteit van de foto’s uitstekend naar voren na het printen.