Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

Een gletsjer is een unieke verschijning. Deze ijsmassa ontstaat door sneeuw: als sneeuw op land terechtkomt en lang genoeg blijft liggen, verandert het uiteindelijk in ijs. Komt er meer en meer sneeuw bij, dan ontstaat er een grote ijsmassa die we ook wel een gletsjer noemen.

Een gletsjer ziet er niet alleen bijzonder uit, maar kan bovendien indrukwekkende bewegingen maken. De grote hoeveelheid sneeuw die op een gletsjer ligt, zorgt voor een hoge druk op de ijsmassa. Door deze druk kan een gletsjer langzaam maar zeker bewegen, als heel langzaam stromende rivieren. Heeft u ooit een gletsjer in het echt mogen bewonderen? Dan weet u hoe bijzonder de ervaring van een bewegende ijsmassa is.

Vond u het zien van de gletsjer zo bijzonder, dat u het beeld van deze ijsmassa het liefst iedere dag ziet? Dan is dit zeker mogelijk. Op deze pagina vindt u een grote collectie met prachtige foto’s van verschillende soorten gletsjers. Kleine ijsmassa’s, maar ook immens grote gletsjers. U kunt uw favoriete foto op aluminium of canvasdoek laten drukken. Deze wanddecoratie hangt u op in de woonkamer, in de studeerkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de keuken. Nu kunt u er iedere dag naar kijken.