Voorvertoning

Winkel per categorie

Nog hulp nodig?

Cadeaubon aanbieden

  

Nikkel art products

Foto op geborsteld aluminium op maat | Retro

Op zoek naar Foto op geborsteld aluminium op maat in het thema Retro? Bij Nikkel Art kan je kiezen uit meer dan 100 miljoen foto’s van topkwaliteit. Gratis verzending vanaf € 95.

U wilt graag een retro interieur, maar het lukt niet die unieke retro stijl helemaal door te voeren in uw interieur. De oplossing? Een afbeelding met retro uitstraling aan de muur. Door retro wanddecoratie op te hangen, krijgt uw inrichting écht die retro uitstraling. U kunt een retro afbeelding in de woonkamer ophangen, maar ook in de hal, in de slaapkamer en in de studeerkamer. Een retro afbeelding geeft iedere ruimte meer sfeer.

Op deze pagina vindt u onze collectie retro afbeeldingen. U komt afbeeldingen tegen van retro producten als typemachines en oude koffers, maar ook foto’s die vele jaren geleden genomen lijken te zijn. Ook vindt u op deze pagina retro afbeeldingen met inspirerende quotes. Wat voor retro afbeelding u ook op wil hangen: u vindt de perfecte afbeelding gegarandeerd in onze grote fotocollectie.

U kunt uw favoriete afbeelding op een fotobehang, foto op aluminium of rolgordijn laten drukken. Wij zorgen ervoor dat u uw wanddecoratie zo snel mogelijk thuis ontvangt. Voor u het weet is uw retro interieur compleet, met uw retro afbeelding aan de muur. Nu heeft uw interieur écht die nostalgische uitstraling van de retro woonstijl.