Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Foto op Plexiglas Alpen

Orientatie
MensenKleur

De Alpen is een van de bekendste bergketen in Europa. U kunt met de auto door de Alpen rijden om het bergachtige gebied te ontdekken, maar u kunt hier ook heerlijk wandelen of fietsen. Sommige mensen vinden de Alpen zo mooi, dat ze deze bergketen het liefst in huis halen. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar is erg gemakkelijk met de vele wanddecoratie van Nikkel-Art.

In deze categorie vindt u honderden prachtige foto’s van de Alpen. Bekijk de foto’s en u vindt vanzelf een afbeelding die helemaal bij u en uw interieur past. Deze afbeelding kunt u op een fotoproduct naar keuze laten afdrukken. Denk hierbij aan een canvasdoek, maar ook aan een plaat van aluminium of aan een gemakkelijk op te hangen stuk fotobehang. Om de Alpen in huis te brengen, hoeft u dit fotoproduct enkel op te hangen. Nu kunt u iedere dag naar deze prachtige bergketen kijken.

De vele hoge en indrukwekkende bergen van de Alpen stralen op en top kracht uit. Door een mooie foto van de bergketen in huis op te hangen, haalt u een krachtig element in uw interieur. Geen saaie wanddecoratie, maar een echte eyecatcher die uw inrichting nog stoerder maakt en bovendien voor een natuurlijk element in uw woning zorgt.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.