Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

Een rijstveld wordt ook wel een sawa of sawah genoemd. Dit is een stuk grond dat, zoals de naam van het veld het al verklapt, gebruikt wordt voor het verbouwen van rijst. Wat een rijstveld zo bijzonder maakt, is de unieke indeling van dit stuk grond. Rijstvelden worden namelijk omdijkt of ommuurd door lage lemen walletjes en worden in terrasvorm aangelegd. Dit geeft de rijstvelden een hele bijzondere uitstraling.

In Europe zijn helaas geen rijstvelden te vinden. Wilt u deze bijzondere velden in het echt bewonderen, dan moet u naar het verre buitenland. Heeft u hier geen zin in, geen tijd voor of geen geld voor? Dan laat u gewoon een mooie foto van een indrukwekkend rijstveld afdrukken door Nikkel-Art, op een foto op canvas, foto op plexiglas of poster.

U kunt er ook voor kiezen een foto van een rijstveld af te laten drukken als u wel ooit een rijstveld heeft gezien, maar dit unieke stuk landbouwgrond het liefst iedere dag zou bewonderen. Herinnert het beeld van een rijstveld u bijvoorbeeld aan een ontspannen vakantie waar u onlangs van genoten heeft? Dan geeft u dit beeld een mooi plekje in uw interieur, zodat u er iedere dag van kunt genieten.