Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Bij Noord Europa horen de landen Denemarken, Estland, Finland, Ierland, IJsland, Letland, Litouwen, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. In veel opzichten lijkt Noord Europa op het deel van Europa dat wij kennen, maar er zijn ook veel verschillen. Omdat het in Noord Europa (nog) iets meer regent dan in het deel van Europa waar Nederland ligt, is dit deel van het continent prachtig groen.

Noord Europa kent dan ook vele prachtige natuurgebieden, waaronder de Cliffs of Moher in Ierland en Rondane in Noorwegen. Ook in landen als Schotland en IJsland vindt u prachtige natuurgebieden. Heeft u een prachtig natuurgebied in Noord Europa bezocht en wilt u het liefst iedere dag in dit groene gebied zijn? Dan kunt u een mooie foto van dit groene gebied in huis ophangen. Nikkel-Art helpt u hier graag bij.

In deze fotocategorie vindt u prachtige foto’s van de verschillende Noord Europese landen. Er zitten foto’s tussen van mooie natuurgebieden, maar ook van bekende steden in Noord Europa. Denk hierbij aan Edinburgh, Kopenhagen, Stockholm en Dublin. U kiest zelf welk stukje van Noord Europa u een bijzonder plekje wil geven in huis.