Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Los Angeles is een grote stad die aan de westkust van de Verenigde Staten ligt. Het is de grootste stad van de staat Californië en de op een na grootste stad van Amerika. De meeste mensen noemen de stad overigens niet Los Angeles, maar gebruiken de afkorting ‘L.A.’ als ze het over de stad hebben.

Omdat Los Angeles zo’n grote stad is en bovendien een prachtige ligging heeft aan de westkust van Amerika, bezoeken veel mensen deze stad als ze een rondreis maken door de Verenigde Staten. Bent u ook in Los Angeles geweest en vond u deze stad een van de mooiste steden die u tijdens uw rondreis heeft gezien? Dan kunt u ervoor kiezen de stad een bijzonder plekje te geven in huis. Dit doet u door een mooie foto van Los Angeles af te laten drukken en thuis aan de muur te hangen.

In deze fotocategorie vindt u prachtige foto’s van het zonnige Los Angeles. De meeste foto’s laten de indrukwekkende skyline zien van de stad, maar er zitten ook andere foto’s tussen. Bepaal voor uzelf welk beeld van L.A. u terug wil laten komen in uw interieur en zoek een geschikte foto van de stad op deze pagina.