Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Denkt u aan Egypte, dan denkt u aan de woestijn, kamelen en uiteraard de vele piramides die u in het land tegenkomt. Sommige mensen vinden het land zo bijzonder, dat ze hier al meerdere keren naartoe zijn gegaan. Is Egypte ook uw favoriete vakantiebestemming? Dan kunt u ervoor zorgen dat u iedere dag naar een mooi stukje van dit land kunt kijken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een mooie foto van Egypte af laten drukken op een fotoproduct uit onze collectie. Dit kan een canvasdoek zijn, maar ook een stuk fotobehang.

U kiest zelf welk unieke stuk van Egypte u in uw interieur naar voren wil laten komen. Dit kan een stuk van de woestijn zijn, maar ook een mooie piramide of een bepaalde stad. Bepaal voor uzelf welk stuk van Egypte het meeste indruk op u heeft gemaakt, tijdens uw reis. Van dit stukje Egypte zoekt u vervolgens een mooie foto op deze pagina. Deze foto laat u afdrukken op een wanddecoratie naar keuze.

U kunt er ook voor kiezen om meerdere foto’s af te laten drukken. Deze foto’s kunt u naast elkaar hangen, maar ook verspreid ophangen in uw woning. Door meerdere foto’s te bestellen, komt de unieke sfeer van Egypte nog beter naar voren in uw interieur.