Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Het Midden Oosten is een groot gebied waar diverse landen bij horen. Denk hierbij aan de landen Egypte, Irak, Iran, Pakistan, Afghanistan en Marokko. Wie een gebied wil bezoeken dat op vele vlakken heel anders is dan Europa, gaat naar het Midden Oosten. Het Midden Oosten heeft niet alleen een geheel eigen cultuur, maar ziet er op geografisch gebied ook heel anders uit dan Europa. Omdat het gebied op vele vlakken zo anders is dan Europa, zullen veel mensen hun reis naar of door het Midden Oosten nooit meer vergeten.

Bent u ook in het Midden Oosten geweest en vond u dit gebied zo mooi, dat u het moeilijk vond na uw vakantie weer naar Europa te gaan? Dan is het wellicht leuk om dit prachtige gebied terug te laten komen in uw interieur. Zo laat u niet alleen zien dat u een echte wereldreiziger bent, maar wordt u in uw eigen huis bovendien iedere dag aan uw bijzondere reis naar of door het Midden Oosten herinnerd.

Om het Midden Oosten terug te laten komen in uw interieur, laat u een mooie foto van dit gebied afdrukken op een foto op glas. Deze wanddecoratie kunt u vervolgens in de woonkamer hangen, maar ook in de hal, in de keuken of in de slaapkamer. U kunt een foto van een natuurgebied laten drukken, maar ook een foto van een grote stad, een kameel of een mooi gebouw. U bepaalt zelf welk stukje Midden Oosten u een plek wil geven in huis.