Voorvertoning

Foto's

Patronen

Wil je een handdoek met foto bestellen?
Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en wij printen jouw handdoek met foto in de gewenste maat!

handdoek met foto
  • Uniek en gepersonaliseerd design
  • Ideale maat: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 1000 cm
  • Hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen: 400 gr/m², 100% katoen/ 100% recycled microfiber
  • Levendige en duurzame kleuren
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veelzijdig gebruik voor bad en sauna
  • Verzending vanaf woensdag 29-05-2024
  • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
  • vanaf 24.5 €/m²
Uniek en gepersonaliseerd design
Handdoek met foto is de perfecte manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan dagelijkse voorwerpen. Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp om een unieke handdoek te creëren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor een dierbare.

Hoogwaardige materialen
Onze handdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en 100% gerecycled microvezel, met een stofdikte van 400 g/m², wat zorgt voor zachtheid, absorptie en duurzaamheid. Hierdoor ziet de handdoek er niet alleen prachtig uit, maar vervult hij ook lang zijn functie.

Levendige en duurzame kleuren
Dankzij geavanceerde druktechnologie zijn de kleuren op onze handdoeken levendig en duurzaam. Jouw foto of patroon blijft helder en duidelijk, zelfs na veel wasbeurten. Dit garandeert dat je handdoek er lang als nieuw uitziet.

Ideale Maat
Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan alle behoeften te voldoen. Of je nu een handdoek nodig hebt voor bad, strand of sport, wij hebben de juiste maat voor jou: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm.

Eenvoudig te onderhouden
Handdoeken met foto zijn eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en drogen snel dankzij de hoogwaardige materialen, waarbij ze hun zachtheid en kleur behouden.

Veelzijdig gebruik
Onze gepersonaliseerde handdoek is niet alleen een praktisch dagelijks item, maar ook een stijlvol accessoire voor je huis, een must-have voor op het strand of een uniek cadeau voor verschillende gelegenheden. Ze zijn perfect voor thuis, in de sportschool, bij het zwembad of op vakantie.

Milieuvriendelijke materialen
Wij hechten veel waarde aan milieubescherming, daarom zijn onze handdoeken gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals 100% katoen en 100% gerecycled microvezel, met een stofdikte van 400 g/m². Door voor onze producten te kiezen, steun je duurzame productiepraktijken en draag je bij aan de bescherming van onze planeet.