Fotowanden Fotowanden Girl power

Fotowanden Girl power

Set van 3 ingelijste posters en 3 foto’s op plexiglas. Deze fotowand straalt gewoon girlpower uit! De illustraties geeft weer dat we samen sterk staan en van onszelf moeten houden, hoe verschillend we ook zijn. Deze fotowand is een geweldige eyecatcher voor de kamer van jonge en oudere kinderen.

Ingelijste posters

Een ingelijste poster is voorzien van een zwart houten kader met glanzend floatglas en witte passe-partout. De posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Het resultaat is een afdruk van de allerhoogste kwaliteit.

Foto op anti-reflex plexiglas

Een foto op mat plexiglas wordt geprint op origineel plexiglas met een matte finish. Net zoals hoogglans plexiglas, heeft mat plexiglas een strakke en moderne look. In tegenstelling tot hoogglans plexiglas, reflecteert mat plexiglas geen licht en is de weerspiegeling minimaal. Een foto op mat plexiglas is dus ideaal voor ruimtes met veel lichtinval.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.