Fotowanden Fotowanden Groot zwart-wit

Fotowanden Groot zwart-wit

Set van 2 foto’s op geborsteld aluminium. Een fotowand met zwart-wit foto’s van de Londense Big Ben en Westminster Bridge en het aangezicht van een boerenpaard. Hoewel deze foto’s op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, stralen ze beiden iets groots en indrukwekkends uit. Deze stoere eyecatcher past perfect in een industrieel interieur.

Foto op geborsteld aluminium

Een foto op aluminium heeft een matte, stoere look. Aluminium is een stevig, licht materiaal dat de levendige kleuren en kleinste details van je foto intens doen stralen. Een foto op geborsteld aluminium heeft bovendien een bijzondere metallic look. Bij geborsteld aluminium krijgen de witte delen een zilverachtige glans, omdat de metaalkleur van het aluminium op die plekken erdoor schemert.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.