Fotowanden Fotowanden Limonade party

Fotowanden Limonade party

Set van 2 foto’s op plexiglas en 1 ingelijste poster. Als het leven je citroenen geeft, maak limonade! Citroenen staan voor zuurheid of moeilijkheden in het leven; limonade maken betekent dit veranderen in iets positiefs. Breng deze positieve ingesteldheid naar je keuken met deze fruitige fotowand.

Foto op plexiglas

Een plexiglas foto wordt haarscherp geprint op origineel plexiglas van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij de hoogglans finish en professioneel gefreesde randen heeft je plexiglas schilderij een strakke en moderne look.

Ingelijste posters

Een ingelijste poster is voorzien van een zwart houten kader met glanzend floatglas en witte passe-partout. De posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Het resultaat is een afdruk van de allerhoogste kwaliteit.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.