Fotowanden Fotowanden Milky way scène

Fotowanden Milky way scène

Foto op geborsteld alumunium in Very Peri tinten. Very Peri is een frisse kleur die perfect tot zijn recht komt in verschillende interieurstijlen. De trendkleur is combinatie van koel blauw en warm violet-rood. Hierdoor past de kleur erg goed bij zowel lichte tinten, zoals wit, ecru en grijs, alsook warme kleuren, zoals mauve en bruin. Een veelzijdige kleur dus waarmee je je interieur helemaal on trend maakt.

Foto op geborsteld aluminium

Een foto op aluminium heeft een matte, stoere look. Aluminium is een stevig, licht materiaal dat de levendige kleuren en kleinste details van je foto intens doen stralen. Een foto op geborsteld aluminium heeft bovendien een bijzondere metallic look. Bij geborsteld aluminium krijgen de witte delen een zilverachtige glans, omdat de metaalkleur van het aluminium op die plekken erdoor schemert.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.