Fotowanden Fotowanden Thuis voor kerst

Fotowanden Thuis voor kerst

Set van 3 ingelijste posters en 2 foto’s op aluminium. Deze fotowand met winterse kersttaferelen creëren een vrolijke, uitnodigende sfeer creëren voor jou en je gasten. Van een schattige labradoodle op een oldtimer met kerstcadeaus tot een schaal vol heerlijke vijgen, met deze fotowand maak je de kerstsfeer in je keuken of eetkamer gewoon compleet.

Ingelijste posters

Een ingelijste poster is voorzien van een zwart houten kader met glanzend floatglas en witte passe-partout. De posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Het resultaat is een afdruk van de allerhoogste kwaliteit.

Foto op aluminium

Een foto op aluminium heeft een matte, stoere look. Aluminium is een stevig, licht materiaal dat de levendige kleuren en kleinste details van je foto intens doen stralen.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.