Voorvertoning
Foto's

Ben je op zoek naar Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat?
Kies uit meer dan 100 miljoen rolgordijnen in verschillende kleuren, foto's en patronen voor de perfecte raamdecoratie!

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ontworpen om zacht, gefilterd licht in een ruimte te laten, terwijl ze toch privacy bieden.

Ze zijn perfect voor woonruimtes en keukens waar je wil profiteren van natuurlijk daglicht zonder zichtbaar te zijn voor voorbijgangers. Deze rolgordijnen zijn gemaakt van lichtere stoffen dat het binnenkomende licht verzacht en verspreidt, waardoor een warme en gastvrije sfeer wordt gecreëerd.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kan afstemmen op jouw interieur en persoonlijke smaak.

 • Op maat gemaakt: tot 245 x 300 cm
 • Kiezen uit in/op het raamkozijn, plafond of met klemmontage
 • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 78.95
Hier zijn enkele voordelen van lichtdoorlatende rolgordijnen:

Natuurlijk licht: Lichtdoorlatende rolgordijnen laten een aangename hoeveelheid natuurlijk licht door de ramen naar binnen. Ze bieden privacy terwijl ze nog steeds een heldere en lichte sfeer in de kamer behouden. Dit maakt ze ideaal voor woonruimtes, werkkamers en keukens.

Privacybescherming: Lichtdoorlatende rolgordijnen bieden een zekere mate van privacy. Ze verminderen de inkijk van buitenaf, terwijl ze toch voldoende licht doorlaten. Dit betekent dat je overdag kan genieten van privacy zonder dat je de gordijnen volledig hoeft te sluiten. Zelfs 's avonds als het licht aan is, is het niet mogelijk om in de binnen te kijken.

Zachte filtering van licht: Lichtdoorlatende rolgordijnen verzachten het invallende licht en verminderen de schittering. Ze zorgen voor een aangename en diffuse verlichting in de kamer, waardoor je kan genieten van een comfortabele en rustgevende omgeving.

Energie-efficiëntie: Lichtdoorlatende rolgordijnen kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in een kamer. Ze laten weliswaar licht door, maar verminderen de warmteoverdracht enigszins. Hierdoor kan de kamer koeler blijven in de zomer en warmer in de winter, wat kan bijdragen aan energiebesparing.

Stijlvolle raamdecoratie: Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en ontwerpen, waardoor je ze kan afstemmen op je interieurstijl. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan de ruimte en kunnen dienen als decoratief element dat je interieur compleet maakt.

Kortom, lichtdoorlatende rolgordijnen bieden voordelen zoals het behoud van natuurlijk licht, privacybescherming, zachte filtering van licht, behoud van het uitzicht, energie-efficiëntie en stijlvolle raamdecoratie. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die een gebalanceerde combinatie van lichtinval, privacy en esthetiek in hun woning willen hebben.

Gordijnen | Verduisterende gordijnen | Lichtdoorlatende gordijnen | Vitrage gordijnen | Velours gordijnen | Rolgordijnen | Verduisterende rolgordijnen | Lichtdoorlatende rolgordijnen | Rolgordijnen zonder boren | Verduisterende rolgordijnen zonder boren | Lichtdoorlatende rolgordijnen zonder boren

Beoordelingen

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Fotorolgordijn
 • Moderne raamdecoratie.
 • Lichtdoorlatende rolgordijn of Verduisterend rolgordijn.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD afdruk dankzij een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Op maat gemaakt: tot 245 x 300 cm.
 • Afdruk aan de binnen- of buitenzijde.
 • Makkelijk zelf te monteren.

Wat is fotorolgordijn

Intense kleuren op fotorolgordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de foto op rolgordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen

Bepaal het soort stof van je fotorolgordijn in functie van de ruimte waar het zal hangen. Ga voor een lichtdoorlatende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het niet volledig duister hoeft te zijn. En kies voor een verduisterende stof met een grijze achterkant voor in ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer.

Fotorolgordijn bos

Fotorolgordijn rivier

Afdruk aan de binnen- of buitenzijde

Laat de foto naar keuze aan de binnen- of buitenzijde van het rolgordijn printen naargelang het effect dat je wenst te creëren. Met een afdruk aan de binnenzijde geniet je vanuit je interieur van de print. Een afdruk aan de buitenzijde is daarentegen enkel langs buiten zichtbaar is. Tip: heb je een handelszaak? Kies dan voor een fotorolgordijn met het logo van je zaak aan de buitenzijde. De ideale manier om reclame te maken.

Op maat gemaakt

Onze fotorolgordijnen worden op maat van jouw raam gemaakt. Volg nauwkeurig de meetinstructies op onze website en geef tijdens het bestelproces de afmetingen in. Goed om te weten: de maximale grootte van een fotorolgordijn bedraagt 245 x 300 cm.

Makkelijk te monteren

Fotorolgordijnen zijn makkelijk zelf te monteren. Bepaal zelf op welke manier je jouw rolgordijn met foto wil monteren: op de dag, in de dag of met klemmontage. Afhankelijk van je keuze zal je een andere meetinstructie dienen te volgen.


Rolgordijn met print op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw gordijn met print op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een rolgordijn met print om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.


Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotorolgordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto gordijn met print wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je rolgordijn met foto op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.

Rolgordijn | Fotorollo (DE) | Fotorollo (AT) | Fotorollo (CH) | Roller blinds (COM) | Roller blinds (UK) | Store enrouleur (FR) | Store enrouleur (BE)