Voorvertoning

Foto's

Patronen

Ben je op zoek naar een meubelstickers? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

Meubelstickers op maat
 • Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen
 • Precies op maat gemaakt
 • Extra voorzien van een laag glanslaminaat
 • Eenvoudig te reinigen
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren
 • Verzending vanaf maandag 27-05-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 12.12
Blaas je meubels nieuw leven in met onze meubelstickers op maat. Denk aan een ingebouwde kast, een oud nachtkastje of een beschadigde schrijftafel. Geef je meubels een opfrisbeurt en creëer een nieuwe sfeer in je interieur.

In ons assortiment vind je miljoenen kwaliteitsvolle foto’s. Kies de foto die het best bij jou en je interieur past en stem bijvoorbeeld een oud dressoir af op je modern interieur met een sticker met een grafische of abstracte print. Of verberg de krassen op een schrijftafel of ingebouwde kast met een sticker met daarop een vintage wereldkaart of een prachtig bos. Bepaal zelf de samenstelling van je meubelsticker door de gewenste afmetingen in te voeren, het aantal delen waaruit de sticker bestaat te kiezen en het afdrukgebied te verslepen.

Kleef de meubelsticker nauwkeurig op een perfect glad en schoon oppervlak en verwijder luchtbellen in een handomdraai dankzij de Rapid Air-technologie. Een laminaatlaag beschermt de sticker tegen vuil, water en zonlicht. Zo blijven je meubelsticker en je meubel er als nieuw uitzien. Personaliseer je meubels met onze unieke meubelstickers en maak je interieurideeën waar.

Deurstickers | Meubelstickers | Raamstickers | Muurstickers | Wandcirkels Muursticker | Eigen foto op deurstickers

Beoordelingen

Meubelstickers

Meubelstickers
 • Met glanslaminaat.
 • Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Hoge kwaliteit dankzij milieuvriendelijke HP Latex printers.
 • Precies op maat gemaakt.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Weersbestendig. Geschikt voor binnen en buiten.
 • Eenvoudig te reinigen.

Wat zijn meubelstickers

Meubelstickers van hoge kwaliteit

Onze meubelstickers worden met een milieuvriendelijke HP Latex printer geprint waardoor de intense kleuren van de foto gegarandeerd behouden blijven op de sticker. Bovendien zijn onze meubelstickers voorzien van een laag glanslaminaat die ze tegen externe factoren zoals vocht, krassen en zonlicht beschermt. Dankzij deze beschermlaag zijn de stickers afwasbaar met een zachte, vochtige doek.

Meubelstickers met intense kleuren

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de sticker. Daarnaast zijn onze meubelstickers beschermd tegen verkleuring en zijn ze weersbestendig. Zo geniet je vele jaren, zowel binnen als buiten, van de haarscherpe details en levendige kleuren van je stickers.

Meubelstickers op maat

Meubelstickers op maat

Op maat gemaakt

Personaliseer je meubelsticker: versleep tijdens het bestelproces het afdrukgebied van de foto van de meubelsticker en bepaal zelf de grootte van de sticker door de gewenste afmetingen in te voeren.

Aanbrengen zonder luchtbellen

Verwijder voorzichtig en geleidelijk de folie aan de achterzijde van de sticker en kleef hem zeer nauwkeurig op een perfect glad en schoon oppervlak, zoals een kast of tafel. Eventuele luchtbellen verwijder je in een handomdraai dankzij de Rapid Air-technologie.


Upgrade je interieur met een meubelsticker

Uitgekeken op je oude meubels? Doe ze niet meteen weg maar steek ze in een nieuw jasje met een meubelsticker op maat. Een eenvoudige én budgetvriendelijke manier om ze een compleet andere uitstraling te geven. Meubel stickers staan bovendien garant voor een originele twist in je interieur. Met een keuze uit meer dan 100 miljoen foto’s wordt de kans dat je buurvrouw hetzelfde meubel heeft staan wel heel erg klein.

Kast- of tafelsticker? Bestel op maat

Aangezien je onze meubel stickers volledig op maat kan bestellen, kun je er werkelijk alle kanten mee op. Verberg de krassen op je salontafel met een marmeren meubelsticker. Geef die oude bureau een tweede leven met een grafisch patroon. Pimp je nieuwe inbouwkast met een levensechte fotosticker van een wilde olifant. Personaliseer de fronten van je badkamerkastjes met een bloemenprint. Maak van je dressoir een echte eyecatcher. Of zorg voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer door een meubelsticker van een bos op je garderobe te kleven.

Fotostickers bepalen de sfeer van je interieur

Stem je meubelsticker af op de stijl van je interieur of gebruik hem net om de look van de ruimte te veranderen. Houd jij bijvoorbeeld van een moderne stijl? Trek die strakke lijn dan door met een grafische tafelsticker. Wil je net wat meer warmte creëren? Dan zijn hout look stickers een goed idee. Zou je je interieur eerder als rustiek omschrijven? Ga voor een meubelsticker die zich moeiteloos vermengt met het rustgevende karakter van je binnenhuisinrichting of treedt daarentegen uit je comfort zone met een meer uitgesproken design.


Print je eigen foto als meubelsticker

Heb je zelf een prachtig plaatje gemaakt dat je graag in je interieur vereeuwigd zou willen zien? Ook dan kunnen meubel stickers de oplossing bieden. Die prachtige zonsondergang tijdens jullie laatste gezinsvakantie? Laat hem printen als kast sticker om er iedere dag van te kunnen genieten. En waarom dat eeuwige fotokadertje op je bureau niet eens vervangen door een tafelsticker? Een originele manier om je lievelingen ook tijdens de werkuren altijd dichtbij te houden.

Meubelstickers brengen: zo eenvoudig kan het zijn

Je vraagt je natuurlijk af hoe dat allemaal in zijn werk gaat, zo’n meubelsticker aanbrengen. Wel, je dient er ten eerste voor te zorgen dat het oppervlakte droog en proper is. Daarna moet je enkel nog de beschermfolie verwijderen en je meubelstickers vastkleven. Klinkt eenvoudig, toch? En dat is het ook! Omdat wij gebruiken maken van de revolutionaire Rapid Air-technologie, kan je eventuele luchtbelletjes naderhand eenvoudig verwijderen.