Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts


Blaas je meubels nieuw leven in met onze meubelstickers op maat. Denk aan een ingebouwde kast, een oud nachtkastje of een beschadigde schrijftafel. Geef je meubels een opfrisbeurt en creëer een nieuwe sfeer in je interieur.
In ons assortiment vind je miljoenen kwaliteitsvolle foto’s. Kies de foto die het best bij jou en je interieur past en stem bijvoorbeeld een oud dressoir af op je modern interieur met een sticker met een grafische of abstracte print. Of verberg de krassen op een schrijftafel of ingebouwde kast met een sticker met daarop een vintage wereldkaart of een prachtig bos. Bepaal zelf de samenstelling van je meubelsticker door de gewenste afmetingen in te voeren, het aantal delen waaruit de sticker bestaat te kiezen en het afdrukgebied te verslepen.
Kleef de meubelsticker nauwkeurig op een perfect glad en schoon oppervlak en verwijder luchtbellen in een handomdraai dankzij de Rapid Air-technologie. Een laminaatlaag beschermt de sticker tegen vuil, water en zonlicht. Zo blijven je meubelsticker en je meubel er als nieuw uitzien. Personaliseer je meubels met onze unieke meubelstickers en maak je interieurideeën waar.

Beoordelingen

Stephanie
Door: 20-05-2019

Hoe strak? SUPER strak! Met een klein hartje een gigantische sticker besteld van 2m40 op 2m15 om mijn inbouwkast af te werken met een afbeelding van het strand.

Theo Denie
Door: 22-01-2017

Onze liefde voor het oude Egypte is nog duidelijker geworden door een foto die is afgedrukt als sticker, in twee delen, en nu op de kastdeuren in de hal