Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

Ook mensen die niet in New York geweest zijn, weten hoe indrukwekkend de skyline van deze wereldstad eruit ziet. Bent u wel in New York City geweest en heeft u deze skyline met eigen ogen mogen bewonderen, dan ziet dit beeld er nog indrukwekkender uit. Wilt u de skyline van New York terug laten komen in uw interieur, zodat u iedere dag naar dit prachtige aanzicht kunt kijken? Dan laat u een foto van de skyline van New York City op een fotoproduct naar keuze drukken.

U kunt er ook voor kiezen om een ander aspect van New York City naar voren te laten komen in uw interieur. Denk hierbij aan de bekende ‘yellow cabs’, de Brooklyn Bridge, Central Park of de metro van New York City. In deze fotocategorie vindt u niet alleen mooie foto’s van de skyline van de stad, maar ook van de andere elementen die New York City zo bijzonder maken. U kiest zelf welke foto u aan de muur wil hangen.

U kunt ervoor kiezen een kleurenfoto af te laten drukken, maar het is ook mogelijk een mooie zwart-wit foto te laten printen op een foto op canvas. Laat u een zwart-wit foto afdrukken, dan geeft u de wanddecoratie een wat oudere uitstraling. Met een kleurenfoto benadrukt u het trendy en moderne New York.