Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Poster Baksteen muur

Orientatie
MensenKleur

We zien het steeds vaker terug in woonprogramma’s en de bekende woontijdschriften: een bakstenen muur in huis. Een bakstenen muur geeft een interieur wat meer ‘edge’, maar zorgt bovendien voor een unieke sfeer in huis. Zou u ook dolgraag een bakstenen muur in uw woning blootleggen, maar wilt u deze grote en ingrijpende verbouwing liever niet uitvoeren? Dan hebben wij de oplossing voor u, namelijk een baksteen muur wanddecoratie.

Op deze pagina vindt u vele verschillende afbeeldingen van bakstenen muren. Iedere afbeelding kan op een fotoproduct naar keuze worden gezet, zoals bijvoorbeeld een stuk fotobehang. Bevestigt u dit wanddecoratie op de muur, dan lijkt het net of u een bakstenen muur in huis heeft. In feite gaat het om een fotoproduct dat u, zonder ingrijpende verbouwing en voor een lage prijs, zelf op de muur heeft aangebracht.

Laat u uw eigen bakstenen muur blootleggen, dan moet u het doen met de bakstenen die onder het stucwerk tevoorschijn komen. Bestelt u een baksteen muur fotoproduct in onze online shop, dan kiest u zelf hoe uw bakstenen muur eruit moet zien. U kunt bijvoorbeeld voor een moderne bakstenen muur kiezen in uw moderne huis, maar wij hebben ook afbeeldingen van vintage muren.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.