Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Spoed Foto op Canvas Bos in mist

Orientatie
MensenKleur

Is het mistig, dan krijgt de omgeving direct een mysterieuze uitstraling. Is het mistig in het bos, dan wordt het mysterieuze karakter van de mist versterkt. De mist gaat tussen de bomen door, schemert door de bladeren en geeft het al ietwat mysterieuze bos een extra unieke sfeer.

Wilt u de mysterieuze uitstraling van een bos in mist terug laten komen in uw woonkamer, slaapkamer, hal of studeerkamer? Dan laat u een mooie foto van een mistig bos afdrukken op een fotobehang of foto op tuinposter. Hang dit werk aan de muur en u geeft de betreffende ruimte direct een hele andere sfeer. De mysterieuze sfeer op de foto straalt uit naar uw interieur en geeft uw inrichting op deze manier wat meer diepgang.

Op deze pagina vindt u onze complete collectie met foto’s van mistige bossen. Er zitten allerlei soorten bossen tussen, in allerlei soorten stadia van mist. Op sommige afbeeldingen komt de mist overduidelijk naar voren en neemt deze bijna de hele foto over, op andere foto’s is de mist minder duidelijk aanwezig en ziet u het bos nog goed op de achtergrond. U kiest zelf welke foto u een plekje wil geven in uw huis.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Product door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.