Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


Een foto op canvas is een klassieker onder de wanddecoratie. Met dit tijdloze interieuraccessoire voeg je een persoonlijk karakter toe aan iedere ruimte.
Fleur je woonkamer op met een op maat gemaakt canvas met daarop een foto van een prachtig bos, een uniek panorama, een iconische skyline of een artistiek portret. Of decoreer de wanden van je woning of handelszaak met dieren, bloemen, watervallen en zo meer op een twee-, drie- of vierluik op canvas. Welke look je ook wil realiseren, er is een foto op canvas voor elke sfeer en iedere stijl.
In ons uitgebreide assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s vind je heel wat inspiratie om een gezellige sfeer te creëren in iedere kamer, van keuken tot slaapkamer. Kies de foto die het best bij jou en je binnenhuisinrichting past en personaliseer je canvas door de gewenste afmetingen in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. De glanzende afwerking en levendige kleuren van je foto op canvas worden beschermd door een uv-bestendige laag. Zo blijft je wanddecoratie ook in volle zon stralen.