Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


Niets zo leuk als je interieur een nieuwe look geven. Dat doe je eenvoudig en snel met een foto op wit aluminium. Deze tijdloze wanddecoratie met een matte uitstraling is de manier bij uitstek om een unieke sfeer te creëren in eender welke ruimte, zowel binnen als buiten want aluminium is een duurzaam en weerbestendig materiaal.
Selecteer uit ons ruime en kwaliteitsvolle foto-assortiment de foto die het best bij jou en de inrichting van je huis of handelszaak past. Met name kleurenfoto’s zoals portretten en landschappen komen goed tot hun recht op wit aluminium. Ga voor een uniek panorama, prachtig bos, kleurrijk bloemenveld of artistiek portret om je woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoorruimte, terras en zo meer te decoreren.
Voer de gewenste afmetingen in en versleep het afdrukgebied om dat deel van de foto te selecteren dat je het meest bevalt. De witte delen van de foto worden niet geprint zodat de aluminiumtextuur duidelijk zichtbaar blijft. Zo worden de details van je foto op uv-bestendig, wit aluminium extra benadrukt.