Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


We brengen met z’n allen heel wat tijd door binnenshuis. Van keuken, woonkamer en slaapkamer tot sportschool of kantoor. Het merendeel van onze tijd spenderen we binnen. Creëer daarom een interieur dat aan je smaak voldoet en waar je graag vertoeft. Met onze gepersonaliseerde foto’s op duurzaam plexiglas voeg je een unieke en moderne blikvanger toe aan eender welke ruimte.
Laat je inspireren door de miljoenen kwaliteitsvolle foto’s uit ons assortiment. Je vindt er allerlei dieren, bossen, landschappen, iconische plaatsen zoals Brooklyn Bridge en zo meer. Kies de foto die het best bij jou en je interieur past en geef je woonkamer, slaapkamer, keuken of werkplek een nieuwe, moderne look. De dieptewerking van de afwerking op plexiglas zorgt voor een realistisch effect, alsof je zo in de foto met levendige kleuren kan stappen.
Personaliseer je uv-bestendige foto op plexiglas door het afdrukgebied te verslepen en de gewenste afmetingen in te voeren. Beslis zelf op welke manier je jouw gepersonaliseerde wanddecoratie op plexiglas aan de muur hangt: met een aluminium frame dat vanuit elke hoek onzichtbaar blijft, met een klemsysteem of met roestvrijstalen afstandhouders in het plexiglas.